Vlahovic verklaart manier van juichen en is CL-duel met Villarreal 'al vergeten'

Reacties

Dusan Vlahovic kroonde zich dinsdag tegen Villarreal tot snelst scorende debutant in de Champions League. De aanvaller van Juventus scoorde al na 32 seconden, maar kon moeilijk blij zijn met zijn doelpunt.

Vlahovic verklaart manier van juichen en is CL-duel met Villarreal 'al vergeten'
© Pro Shots
Villarreal
Villarreal
1 - 1
Juventus
Juventus

Vlahovic toonde zich ook in oog met Geronimo Rulli koelbloedig en vierde zijn treffer met een sprekend gebaar. Daar hoeft volgens de 22-jarige spits echter niets achter te worden gezocht. 'Ik weet niet waarom mensen altijd op zoek zijn naar controverse', zei de doelpuntenmaker na afloop tegen Mediaset. 'Ik lees de kranten niet, ik probeer gewoon elke dag te verbeteren en mijn voeten op de grond te houden. Het gebaar was niet voor critici, het was voor een familielid. Dat is alles.'

Omdat Dani Parejo halverwege de tweede helft voor de gelijkmaker zorgde, vochten de emoties van Vlahovic na afloop om voorrang. 'Dit is een droom die uitkomt, maar ik kan niet blij zijn. We hebben niet gewonnen. Ik denk dat we hebben gedaan wat we hadden afgesproken, maar we moeten Villarreal feliciteren met hun prestatie. Persoonlijk ben ik deze wedstrijd al vergeten. We moeten gewoon weer uitkijken naar de volgende wedstrijd.'

Voor Juventus staat zaterdag het uitduel met Empoli op het programma. De promovendus zorgde begin dit seizoen nog voor een daverende verrassing door de ploeg van Matthijs de Ligt in eigen huis op een 0-1 nederlaag te trakteren.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.