Vlahovic regelt heet avondje in Florence: 'Ik zie het probleem niet zo'

Reacties

Dusan Vlahovic kent een vliegende start van zijn avontuur bij Juventus. De spits scoorde afgelopen weekend al tijdens zijn debuut en maakte donderdag de winnende goal in de bekerwedstrijd tegen Sassuolo (2-1). Door laatstgenoemde treffer komen er twee interessante wedstrijden aan.

Vlahovic regelt heet avondje in Florence: 'Ik zie het probleem niet zo'
© Pro Shots
Juventus
Juventus
2 - 1
Sassuolo
Sassuolo

Vlahovic maakte in januari de veelbesproken overstap van Fiorentina, waar ze niet blij zijn met de keuze van de Serviër voor Juventus. In de halve finale van het Coppa Italia-toernooi neemt Juventus het nu op tegen de oude werkgever van Vlahovic. Er staat een thuis- én uitwedstrijd op het programma, wat betekent dat de vertrokken aanvaller snel terug zal keren naar Florence.

Een vijandig onthaal is wat Vlahovic kan verwachten, maar de spits maakt zich er niet al te druk om. 'Ik denk alleen aan de wedstrijd en aan winnen. Andere dingen interesseren me niet zo', beweerde Vlahovic voor de camera van Mediaset. 'Het wordt gewoon een wedstrijd zoals alle andere wedstrijden. Ik zie het probleem niet zo.'

De Italiaanse kranten merken wél op dat Vlahovic een pikant weerzien te wachten staat. Op 3 maart speelt Juventus eerst uit tegen Fiorentina; de return in Turijn staat voor 21 april op de rol.

Massimiliano Allegri, de coach van Juventus, is uiteraard dolgelukkig met de start die Vlahovic kent bij zijn nieuwe club. 'Hij integreert goed, maar er is ook nog voldoende ruimte voor verbetering', bleef de oefenmeester kritisch. 'Hij moet balvaster worden en meer de diepte zoeken. Maar hij heeft duidelijk kwaliteiten en eigenschappen die Juventus nog niet had.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.