Vlahovic legt Dybala-imitatie uit en prijst teamgeest Juventus

Reacties

Dusan Vlahovic beleefde zondag een onvergetelijk debuut voor Juventus. De 22-jarige winteraanwinst legt uit waarom hij na zijn doelpunt ploeggenoot en aangever Paulo Dybala imiteerde.

Vlahovic legt Dybala-imitatie uit en prijst teamgeest Juventus
© Pro Shots
Juventus
Juventus
2 - 0
Hellas Verona
Hellas Verona

Vlahovic opende tegen Hellas Verona zijn doelpuntenproductie voor Juventus door binnen het kwartier de openingstreffer binnen te schieten. De van Fiorentina overgenomen aanvaller vierde zijn treffer door zijn duim en wijsvinger voor zijn gezicht te vouwen, precies zoals Dybala zijn doelpunten normaal gesproken viert.

'Dat was spontaan, dat was niet afgesproken', bekende Vlahovic na afloop voor de camera van DAZN. De 22-jarige Serviër bedankte zijn ploeggenoten en trainer Massimiliano Allegri voor de warme ontvangst in Turijn. 'Ze hebben me goed geholpen. Ik probeer zo snel mogelijk te begrijpen hoe alles hier werkt. Ik ben gekomen om mijn bijdrage te leveren en ga proberen alles te geven.'

Veelbelovend
De start van Vlahovic was in ieder geval veelbelovend. Met zijn doelpunt schoot de aanvaller zich naast Ciro Immobile aan kop van het topscorersklassement van de Serie A. 'Het belangrijkste voor een spits is om doelpunten te maken', erkende Vlahovic. 'Maar ik wil mijn hele spel verbeteren, verdedigers afschudden en het team zoveel mogelijk helpen.'

Met Matthijs de Ligt in de basis won Juventus uiteindelijk met 2-0 van Hellas Verona. Die andere nieuweling, Dennis Zakaria, zorgde na een uur voor het slotstuk. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.