Vitesse winkelt verder en weigert miljoenenbod Udinese

Reacties

Met al zeven nieuwe spelers is Vitesse een van de bedrijvigste clubs op de Nederlandse transfermarkt. En de Arnhemmers zijn volgens algemeen directeur Joost de Wit nog niet klaar op de transfermarkt. Dat terwijl Udinese interesse heeft in Milot Rashica.

Vitesse winkelt verder en weigert miljoenenbod Udinese

De Wit vertelt over zijn plannen: 'Het basisteam staat grotendeels, maar we willen de puntjes op de i zetten. Er zullen nog twee à drie spelers bij komen.' De nadruk ligt op het aantrekken van een spits en een linker centrale verdediger. Met het oog op deelname aan de Europa League wil de bekerwinnaar alle posities dubbel bezetten met gelijkwaardige spelers. Vitesse plaatste zich vorig seizoen door de winst in de finale om de KNVB-beker tegen AZ rechtstreeks voor de poulefase van het lucratieve toernooi. Vandaar dat Vitesse zich ook aanzienlijk versterkt. 'Dat betekent ook dat we niet voornemens zijn nog spelers te laten vertrekken', aldus De Wit.

Afgelopen week sloeg hij een miljoenenbod van Udinese op Milot Rashica af. 'Of we een hoger bedrag voor hem in gedachten hebben? We hebben alleen in gedachten dat hij een heel belangrijke schakel binnen ons team is die we niet willen laten gaan', zegt de algemeen directeur.

De Wit reist donderdagavond naar Sankt Veit om de laatste details op transfergebied te bespreken met technisch directeur Mohammed Allach en trainer Henk Fraser. Vitesse, dat op korte termijn ook een nieuwe hoofdsponsor hoopt te preseteren, belegt in Oostenrijk een trainingskamp dat zaterdag wordt afgesloten met een oefenwedstrijd tegen Istanbul Basaksehir.

Bekijk hier het transferoverzicht.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.