Vitesse verwelkomt gestopte Pröpper op training

Reacties

Davy Pröpper (31) keert mogelijk terug op de Nederlandse velden. De oud-international meldt zich dinsdag bij Vitesse voor een vrijblijvende training.

Vitesse verwelkomt gestopte Pröpper op training
© Pro Shots

Pröpper zette in januari abrupt een punt achter zijn actieve loopbaan. De middenvelder, die voor Vitesse, PSV en Brighton & Hove Albion speelde, had het plezier verloren. 'Ik voel me niet comfortabel in de voetbalcultuur', gaf hij toen uitleg.

Het vuur is mogelijk toch niet helemaal gedoofd bij de oud-international. 'Wij bieden hem graag de gelegenheid om de smaak van het voetbal weer te proeven', zegt technisch directeur Benjamin Schmedes. 'Wij geven Davy alle tijd, ruimte en rust om te bekijken of een terugkeer in het voetbal een optie voor hem kan zijn. Uiteraard is zijn eigen gevoel daarbij het allerbelangrijkst.'

Pröpper begon in het seizoen 2009/10 zijn profloopbaan bij Vitesse, waarna hij nog speelde voor PSV en Brighton & Hove Albion. De middenvelder speelde ruim vierhonderd duels in het betaald voetbal. Daarnaast was hij negentien keer actief voor het Nederlands elftal. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

In januari gaven we meer duiding aan zijn opvallende beslissing te stoppen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.