Vitesse raakt basisklant Foor alsnog kwijt

Reacties

Navarone Foor heeft Vitesse verlaten. De 27-jarige middenvelder heeft een contract getekend in de Verenigde Arabische Emiraten bij Al-Ittihad.

Vitesse raakt basisklant Foor alsnog kwijt
© Pro Shots

Zo raken de Arnhemmers drie dagen na het verstrijken van de transferdeadline alsnog een speler kwijt. Foor was zaterdag nog basisspeler in de uitwedstrijd van Vitesse tegen ADO Den Haag. De middenvelder stond de laatste zes Eredivisie-wedstrijden aan de aftrap, maar gaat nu dus toch vertrekken.

Foor speelde sinds de zomer van 2016 voor Vitesse en kwam sindsdien tot 135 officiële optredens. Eerder speelde hij voor NEC. Nu begint hij dus aan zijn eerste buitenlandse avontuur. Bij Al-Ittihad gaat hij samenspelen met twee oude bekenden uit de Eredivisie: voormalig VVV-spits Peniel Mlapa en oud-PSV'er Balázs Dzsudzsák. Foor heeft een contract tot medio 2021 getekend in de Emiraten.

Technisch directeur Marc van Hintum geeft uitleg op de clubsite: 'Navarone heeft zich altijd als een voorbeeldige prof gedragen. Hij heeft dag in dag uit keihard gewerkt en zijn prestaties waren uitstekend. Nadat hij transfervrij is binnengekomen in 2016 gunnen wij hem deze stap van harte. Voor Vitesse was het een financieel aantrekkelijke deal. Bovendien hebben we met het aantrekken van Sondre Tronstad al voorgesorteerd op een mogelijk vertrek van Navarone.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Vitesse
Meer over Vitesse
Meer N. Foor
Meer over N. Foor
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.