Vitesse heeft beet: belangrijke schakel blijft in Arnhem

Reacties

Jacob Rasmussen speelt ook volgend seizoen voor Vitesse. De Arnhemmers huren de 23-jarige Deen voor een tweede jaar van Fiorentina.

Vitesse heeft beet: belangrijke schakel blijft in Arnhem
© Pro Shots

Rasmussen groeide dit seizoen al snel uit tot belangrijke schakel in de achterhoede van Vitesse. Samen met Riechedly Bazoer en Danilho Doekhi vormde hij een defensie, die lange tijd nauwelijks gepasseerd werd. De Deen was als mandekker achterin van waarde, zeker omdat Bazoer met grote regelmaat doorschoof naar het middenveld.

Vitesse maakte er dan ook geen geheim van dat de club Rasmussen graag nog een jaar in Arnhem wilde houden. Dat is nu gelukt. De Arnhemmers hebben een akkoord bereikt met Fiorentina over een nieuwe huur. Rasmussen heeft in Florence nog een doorlopend contract tot de zomer van 2024.

Op de clubsite legt hij uit waarom hij in Arnhem blijft. 'Vitesse heeft in alles mijn verwachtingen overtroffen. De faciliteiten, de voetbalvisie, maar bovenal de mensen binnen en rondom de club. Alles is aanwezig om volop te concentreren op resultaten. Het behalen van Europees voetbal is een terechte beloning. Dat was mijn doel toen ik binnenkwam bij Vitesse. Ook heb ik toen gezegd dat ik de verdediging op sleeptouw wilde nemen. Samen met mijn teamgenoten zijn we trots op de behaalde clean sheets (twaalf stuks, red.). Ik ga er alles aan doen om volgend jaar deze prestaties minimaal te evenaren.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Spelersprofiel

Rasmussen


Geboortedatum:
28 mei 1997
Leeftijd:
26
Geboorteplaats:
Odense
Nationaliteit
Denemarken
Lengte:
1,93 m
Gewicht:
81 kg
Huidige club:
Brøndby IF
Nationaal team:
Denemarken
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Vitesse
Meer over Vitesse
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.