Vitesse-fans draaien met schitterende sfeeractie warm voor bekerfinale

Reacties

Of de finale van het toernooi om de TOTO KNVB-beker tussen Ajax en Vitesse al een beetje leeft in Arnhem? Behoorlijk, zo blijkt uit de schitterende beelden die Vitesse woensdagavond heeft gedeeld.

Vitesse-fans draaien met schitterende sfeeractie warm voor bekerfinale
© Pro Shots

De ploeg van trainer Thomas Letsch neemt het zondag vanaf 18.00 uur in De Kuip op tegen Ajax. Als Vitesse wint, verovert het voor de tweede keer in vier jaar tijd de beker. In 2017 werd er onder leiding van trainer Henk Fraser met 2-0 gewonnen van AZ, door twee late doelpunten van kind van de club Ricky van Wolfswinkel, tegenwoordig actief voor FC Basel.

Zondag is er dus een volgende kans op een feestje, en daar hebben de supporters van Vitesse zin in. Een enorme groep fans verzamelde zich woensdagavond op de John Frostbrug in Arnhem, waar zij vervolgens een groot aantal vuurwerkfakkels afstaken. Bekijk hieronder de schitterende beelden.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.