Vitesse bindt Zhang en beraadt zich over toekomst huurlingen

Reacties

Vitesse heeft het contract van Yuning Zhang verlengd. Daarnaast hebben de Arnhemmers nog een verbintenis verlengd en drie contracten, waaronder die van Arshak Koryan, opgezegd. Ze gaan bovendien bekijken of ze doorgaan met een zestal huurlingen.

Vitesse bindt Zhang en beraadt zich over toekomst huurlingen

De optie in het contract van Zhang is gelicht, waardoor hij tot medio 2018 aan de club verbonden blijft. Dat geldt ook voor Jong Vitesse-speler Anil Mercan.

Over de aflopende huurovereenkomsten is nog geen beslissing genomen. Vitesse gaat in gesprek met de clubs van Kevin Diks (Fiorentina), Nathan (Chelsea), Lewis Baker (Chelsea), Matt Miazga (Chelsea), Mukhtar Ali (Chelsea) en Adnane Tighadouini om te kijken of de verhuurperiode verlengd kan worden. Voor Tighadouini heeft het een optie tot koop afgedwongen bij Málaga. Valeri Qazaishvili, die nog vastligt tot medio 2018, keert waarschijnlijk terug van zijn verhuur aan Legia Warschau.

Vitesse heeft de contracten van beloftenspelers Koryan, wiens loon zwaar drukt op de salarishouding, Wouter Dronkers en Ewout Gouw formeel opgezegd. Met laatstgenoemde gaat de club echter nog in gesprek over een nieuwe verbintenis, net als met Arnold Kruiswijk, Kelvin Leerdam en Jong Vitesse-spelers Kai Koreniuk, Imad Najah en Jovi Munter. Het vijftal hoefde nog geen bericht te krijgen voor 1 april, omdat hun lopende contract ook hun eerste bij de club is.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.