Vitesse bijt zich met 'fantasie-opstelling' stuk op Heracles

Reacties

Heracles Almelo en Vitesse hebben elkaar zondagmiddag in evenwicht gehouden. Het was een passende uitslag voor de weinig spectaculaire wedstrijd in Almelo.

Vitesse bijt zich met 'fantasie-opstelling' stuk op Heracles
© Pro Shots
Heracles Almelo
Heracles Almelo
0 - 0
Vitesse
Vitesse

Vitesse-trainer Thomas Letsch verraste zondagmiddag met zijn opstelling. Drie dagen na het Conference League-duel met AS Roma begonnen sterkhouders als Loïs Openda, Matus Bero en doelman Jeroen Houwen op de bank, terwijl Danilho Doekhi en Riechedly Bazoer zelfs helemaal niet bij de selectie zaten. Het bood de achttienjarige Gyan de Regt de ruimte voor zijn eerste basisplaats in de hoofdmacht.

Zonder al die geijkte namen kwam Vitesse moeizaam aan het voetballen in Almelo. Hetzelfde gold voor de thuisploeg. De enige serieuze mogelijkheid uit de eerste helft kwam vlak voor rust van Nikolai Laursen, die voorlangs schoot. In de tweede helft was Nikolai Baden Frederiksen al vroeg gevaarlijk, maar het was een zeldzaam moment van opwinding in de gezapige wedstrijd in Erve Asito.

Bij Heracles was Samuel Armenteros halverwege ingevallen en de Zweed kreeg in de slotfase nog een mogelijkheid op de winnende treffer, maar Jacob Rasmussen redde Vitesse met een uitstekende ingreep. Daardoor eindigde het duel in Almelo zonder doelpunten. Door het punt blijft Vitesse de nummer zes van de Eredivisie. Heracles staat nu elfde.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Heracles Almelo Nederland

Vitesse Nederland

Vitesse Nederland

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.