Vitesse bevestigt treurige diagnose voor Musonda

Reacties

Charly Musonda is naar verwachting enkele maanden uitgeschakeld. Vitesse heeft bevestigd dat de huurling van Chelsea een knieblessure heeft opgelopen.

Vitesse bevestigt treurige diagnose voor Musonda

De Belgische aanvaller, die in zijn vaderland te boek staat als groot talent, kwam op de slotdag van de transfermarkt verrassend naar Vitesse. Musonda maakte nog geen speelminuten voor de Arnhemmers in een officiële wedstrijd.

Vorige week viel hij geblesseerd uit in het oefenduel met Royal Antwerp FC. Uit onderzoek door de medische staf van Vitesse en aanvullend onderzoek in Londen door zijn broodheer Chelsea is gebleken dat Musonda zijn officiële debuut voor zijn nieuwe ploeg behoorlijk lang moet uitstellen.

Vitesse kan zondag in het uitduel met PEC Zwolle ook niet beschikken over Rasmus Thelander, die ook langdurig aan de kant staat, met een enkelblessure. Vleugelverdediger Hilary Gong is nog een twijfelgeval voor de competitiewedstrijd, hij heeft lichte knieklachten.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Speelronde 5: Ziyech gevaarlijk van afstand en de zeven goals van Alves
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.