Vitesse beloont Houwen opnieuw na veelbesproken keeperswissel

Reacties

Jeroen Houwen heeft bij Vitesse zijn krabbel gezet onder een contract tot medio 2021. De contractverlenging volgt ruim een week nadat de 22-jarige doelman de plek van Remko Pasveer heeft ingenomen.

Vitesse beloont Houwen opnieuw na veelbesproken keeperswissel

Pasveer faalde in de uitwedstrijd tegen FC Utrecht bij twee tegengoals opzichtig en dat opgeteld bij eerdere fouten dwong Henk Fraser ertoe in te grijpen. De Vitesse-coach koos in thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo voor Houwen, die direct de nul hield. Het heeft er alle schijn van dat de goalie het seizoen afmaakt als basisspeler.

Houwen laat op de clubsite weten erg blij te zijn met de kansen die hij krijgt: 'Ik zit inmiddels al zes jaar bij Vitesse en voel me op mijn plek. Natuurlijk is het prachtig dat ik dit seizoen mijn debuut heb gemaakt. Ik ben geduldig, maar wil mijn kans pakken als ik die krijg. Het nieuwe contract zie ik als beloning, maar ook pas als een begin. Ik blijf keihard werken en wil mezelf elke dag blijven ontwikkelen.'

Faye
Vitesse heeft de optie in het contract van Lassana Faye gelicht. De negentienjarige linksback had een aflopend contract en dat is nu met één jaar verlengd. Faye speelde dit seizoen zeventien wedstrijden in de Eredivisie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.