Vinícius en Rodrygo maken duidelijk statement na schitterend doelpunt

Reacties

Vinícius Júnior trekt zich niets aan van de kritiek op zijn dansjes. Na een prachtig openingsdoelpunt van Rodrygo in de derby tegen Atlético Madrid vierde Vinícius het doelpunt door samen met Rodrygo te dansen op het veld. 

Vinícius en Rodrygo maken duidelijk statement na schitterend doelpunt
Atlético Madrid
Atlético Madrid
1 - 2
Real Madrid
Real Madrid

Na zeventien minuten wipte Aurélien Tchouaméni de bal over de defensie van Atlético. In het strafschopgebied nam Rodrygo de bal met succes op de slof: 0-1. Hij vierde het doelpunt door samen met Vinícius te dansen. 

Vinícius liet zondag al weten niet van plan te zijn om iets te veranderen aan de manier waarop hij doelpunten viert. De aanvaller van Real Madrid danst graag op het veld en kreeg van een bekende zaakwaarnemer in Spanje het verwijt dat hij 'een aap naspeelt', waarna een racismerel losbarstte.

In aanloop naar de derby in het Wanda Metropolitano zongen de supporters van Atlético buiten het stadion racistische leuzen over de Braziliaan. Hij werd door een grote groep fans een aap genoemd. Toen Vinícius samen met Rodrygo danste op het veld, klonk een groot fluitconcert.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.