Villarreal ziet in Canales ideale opvolger van Cazorla

Villarreal gaat de pogingen Sergio Canales (20) te huren van Real Madrid intensiveren. Het Spaanse supertalent wordt door clubvoorzitter Fernando Roig gezien als de ideale vervanger van Santi Cazorla die deze week naar Málaga vertrok. Volgens Marca bereidt de leiding een formeel bod voor.

Villarreal ziet in Canales ideale opvolger van Cazorla

Villarreal geldt al geruime tijd als optie voor Canales, die bij Real Madrid op korte termijn niet op speeltijd kan rekenen, maar wel een rol in de langetermijnplanning speelt. Daarom wil De Koninklijke de voormalig speler van Racing Santander alleen verhuren. Aangezien Canales in Spanje wil blijven, noemde hij Villarreal zelf al 'een fantastische ploeg'.

Bij El Submarino amarillo zou hij in een vrije rol vanaf de vleugel kunnen spelen. Waar Villarreal al wel onder anderen Joan Capdevila kwijtraakte aan Benfica, was de club op de transfermarkt nog niet echt actief.

Verdediger Cristian Zapata werd voor zeven miljoen euro overgenomen van Udinese. Keeper César Sánchez (Valencia) en middenvelder Javier Camuñas (Osasuna) zijn vooral breedteversterkingen. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's