Villarreal en Man Utd door na remise, Aalborg in UEFA Cup

Villarreal en Manchester United hadden beide aan een gelijkspel genoeg en de punten werden ook gedeeld. Aalborg BK gaat verder in het toernooi om de UEFA Cup na een laat eigen doelpunt van Celtic.

Villarreal en Man Utd door na remise, Aalborg in UEFA Cup

Villarreal-Manchester United 0-0Beide clubs hadden aan een gelijkspel genoeg om zich te plaatsen voor de tweede ronde van de Champions League, het resultaat bij Aalborg BK-Celtic deed dan niet ter zake. De wedstrijd eindigde uiteindelijk ook zoals hij begon: 0-0. Maar een salonremise was het allerminst.

Beide clubs waren op zoek naar een treffer, maar tevergeefs. In de slotfase werd Joan Capdevilla van het veld gestuurd na een harde charge op Cristiano Ronaldo. Villarreal en Man Utd hebben in Groep E beide negen punten na vijf wedstrijden, genoeg voor een plaats in de volgende ronde van de Champions League.

Aalborg BK-Celtic 2-1Door een eigen treffer van Gary Caldwell plaatste Aalborg BK zich voor de UEFA Cup. Aangezien de eerste wedstrijd tegen Celtic in een gelijkspel eindigde, is de Deense club vanwege het onderlinge resultaat niet meer te achterhalen. Celtic kwam bij Aalborg op voorsprong dankzij Barry Robson, de middenvelder had in de thuiswedstrijd een strafschop gemist.

Caca zorgde een kwartier voor tijd voor de verdiende gelijkmaker, maar daar bleef het niet bij. Caldwell werd de schlemiel van de avond, door zijn eigen doelman kort voor tijd te kloppen. Aalborg kan zich gaan opmaken voor een Europees vervolg in de UEFA Cup, Celtic eindigt als vierde in Groep E.

Bekijk hier al onze video's