'Villa zegt Tottenham af en wacht op Real Madrid'

De kans bestaat dat Spaans international David Villa bezig aan zijn laatste seizoen bij Valencia. Real Madrid zou de belangrijkste gegadigde zijn om de 26-jarige aanvaller over te nemen.

'Villa zegt Tottenham af en wacht op Real Madrid'

Volgens Marca heeft Villa inmiddels een aanbieding van Tottenham Hotspur naast zich neergelegd omdat hij goede hoop heeft dat binnenkort De Koninklijke zich weer voor hem zal melden.

Real Madrid deed al een eerste bod. Valencia ging echter niet akkoord met de geboden 25 miljoen euro plus Julio Baptista, omdat de club het salaris van de Braziliaan niet kan betalen.

Volgens Marca bereidt Real Madrid nu een nieuw bod voor. Daarbij zou het gaan om een transfersom van dertig miljoen euro en zou Valencia de beschikking kunnen krijgen over Esteban Granero of Ruben De La Red, die beiden door Real zijn verhuurd aan Getafe.

Villa is bezig aan zijn derde seizoen bij Valencia. In 97 competitiewedstrijden voor de club scoorde de spits 54 keer. Villa heeft inmiddels ook dertig interlands achter zijn naam staan. Hij was veertien keer trefzeker namens Spanje.


EK-arrangement voor 5 personen winnen?

Bekijk hier al onze video's