Vijf dagen later: PSV-held en miljoenenaankoop Pepi draaft op in KKD

Reacties

Ricardo Pepi maakt maandagavond zijn entree in de Keuken Kampioen Divisie. De spits staat in de basisopstelling van Jong PSV. Dat gebeurt vijf dagen nadat de Amerikaanse miljoenenaankoop de winnende treffer maakte in de Champions League.

Vijf dagen later: PSV-held en miljoenenaankoop Pepi draaft op in KKD
© Pro Shots
Jong PSV
Jong PSV
0 - 5
NAC Breda
NAC Breda

In Sevilla kopte Pepi de Eindhovenaren naar de achtste finales van het miljardenbal. In een vlijmscherpe counter was hij het eindstation. Op fraaie wijze knikte hij, in volle snelheid, de bal de bovenhoek in. Het zorgde er voor dat PSV de kroon zette op een krankzinnige comeback.

Zondag had trainer Peter Bosz zijn spits niet nodig in de topper tegen Feyenoord. Ook toen won PSV, maar hield de oefenmeester Pepi op de reservebank. Dat doet Wil Boessen niet. De trainer van Jong PSV maakt voor het duel met NAC Breda dankbaar gebruik van de mogelijkheid om de spits, die deze zomer tien miljoen euro kostte, in te zetten.

Tot dusverre speelde Pepi elf competitiewedstrijden voor PSV in de Eredivisie. Drie keer kwam de aanvaller tot scoren. In de Champions League kwam de spits in alle groepsduels in actie. Overigens is het niet de enige speler van de A-kern van PSV die maandagavond tegen NAC speelt. Ook Isaac Babadi, zondag wél actief als invaller in De Kuip, speelt.

Bekijk hier al onze video's
Meer Keuken Kampioen Divisie
Meer over Keuken Kampioen Divisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.