Vier clubs leveren tweetal aan Elftal van de Week

Reacties

Liefst vier Eredivisie-clubs zijn deze keer door twee spelers vertegenwoordigd in het Elftal van de Week. Alleen FC Groningen, FC Emmen en Feyenoord leveren één speler af, verder gaat het enkel om tweetallen. Twee middenvelders van Sparta Rotterdam meten zich opnieuw met de top van de Eredivisie.

Vier clubs leveren tweetal aan Elftal van de Week
© Pro Shots

De Feyenoorder in het elftal is ook de Speler van de Week: Jens Toornstra. Hij blonk uit voor de Rotterdammers op bezoek bij VVV-Venlo. Met liefst vier andere spelers vormt Toornstra het middenveld: Teun Koopmeiners, Mohamed Ihattaren en Spartanen Abdou Harroui en Deroy Duarte.

Koopmeiners en Ihattaren zien in andere linies ploeggenoten staan. PSV-keeper Yvon Mvogo maakte een goede indruk tegen FC Utrecht en AZ-linksback Owen Wijndal speelde sterk tegen FC Twente. De achterste linie wordt gecompleteerd door Miguel Araujo van FC Emmen en Ko Itakura van FC Groningen.

Voorin is een duo van Ajax te vinden. Antony gooide hoge ogen met een goal en twee assists tegen PEC Zwolle en werd daardoor bijna Speler van de Week. Hij staat naast Klaas Jan Huntelaar, die de score opende voor de Amsterdammers en na de wedstrijd bekendmaakte dat hij waarschijnlijk na dit seizoen stopt als voetballer.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.