VI Opinie: Real de juiste keuze voor Ødegaard?

Reacties

In de rubriek VI Opinie krijgen lezers van de website van Voetbal International de gelegenheid mee te praten over prangende en actuele vraagstukken in het voetbal. Dit keer over Martin Ødegaard.

VI Opinie: Real de juiste keuze voor Ødegaard?

Na weken van onzekerheid en (afgezegde) stages door heel Europa heeft Martin Ødegaard de knoop doorgehakt. Real Madrid moet voor de Noorse belofte de opstap worden naar de absolute top.

Real Madrid is de winnaar van de strijd om het begeerde supertalent, dat ondanks zijn zestien jaar al zijn debuut heeft gemaakt voor de Noorse nationale ploeg. Voor een bedrag dat kan oplopen tot zeven miljoen euro heeft zijn club Strømsgodset IF afscheid van hem genomen.

Nu de beslissing is gevallen rijst de vraag of Real Madrid goed heeft gedaan met deze aankoop. Of heeft De Koninklijke zich gek laten maken door de interesse van de andere Europese topclubs? Is Ødegaard een hype of daadwerkelijk een topper in spe?

Een andere vraag is of Ødegaard niet had moeten kiezen voor de weg der geleidelijkheid, bijvoorbeeld door te kiezen voor Ajax? Of heeft de aanvallende middenvelder dat juist gedaan door voorlopig in de relatieve luwte zijn wedstrijden te gaan afwerken bij de beloftes van Real Madrid?

Log hieronder in met je VI-account en praat mee.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.