VI Live: Deventer vreugde in Almelo, weer misstap Inter

Reacties

Om ook tijdens de wedstrijden op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen is er de rubriek VI Live, waarin de redactie van Voetbal International de Eredivisie op de voet volgt. Ook duels in het buitenland - met speciale aandacht voor onze landgenoten - worden hierin belicht.

VI Live: Deventer vreugde in Almelo, weer misstap Inter

22.39 uur: EINDSTAND INTERNAZIONALE – BOLOGNA 2-2
Een teleurstellend resultaat bij Inter, namens wie Diego Milito vlak voor tijd een strafschop onbenut liet.

22.38 uur: EINDSTAND HERACLES ALMELO – GO AHEAD EAGLES 1-2
Go Ahead Eagles mag zich bijna zeker wanen van handhaving in de Eredivisie na de nipte overwinning bij Heracles Almelo, dat zich verzuimt te belonen en zodoende niet verlost is van degradatiezorgen.

22.32 uur: ROOD HERACLES ALMELO – GO AHEAD EAGLES
Go Ahead-aanvaller Jarchinio Antonia krijgt rood van scheidsrechter Dennis Higler nadat hij zijn hand op de keel van Mike te Wierik heeft gelegd.

22.17 uur: GOAL HERACLES ALMELO – GO AHEAD EAGLES 1-2
Go Ahead kantelt de wedstrijd! Erik Falkenburg rondt af na uitstekend voorbereidend werk van Deniz Turuç en Jarchinio Antonia.

22.11 uur: GOAL HERACLES ALMELO - GO AHEAD EAGLES 1-1
Doelpunt Go Ahead! Deniz Turuç rondt af na een prima een-twee met Marnix Kolder.

21.50 uur: EINDSTAND REAL SOCIEDAD - REAL MADRID 0-4
Real Madrid wint ruim bij subtopper Real Sociedad. In de slotfase bouwde Real Madrid dankzij doelpunten van Pepe en Álvaro Morata de score uit.

21.37 uur: EINDSTAND NEC - SC CAMBUUR 1-1
Geen winnaar in Nijmegen bij NEC-Cambuur na doelpunten van Geoffrey Castillion en Mart Dijkstra. Scheidsrechter Reinold Wiedemeijer trok in de slotminuten liefst drie keer de rode kaart: Ryan Koolwijk, Marcel Ritzmaier en Rens van Eijden moesten allemaal vroegtijdig gaan douchen.

21.35 uur: EINDSTAND NAC BREDA – FC TWENTE 0-2
FC Twente herstelt zich van de midweekse teleurstelling tegen ADO Den Haag. Het gaat ten koste van NAC Breda, dat zich gelukkig mag prijzen dat de schade beperkt blijft tot een 0-2 nederlaag.

21.35 uur: RUSTSTAND HERACLES ALMELO -GO AHEAD EAGLES 1-0
Heracles leidt bij rust met 1-0 in het Polman Stadion, waar Go Ahead Eagles zich hoopt veilig te spelen.

21.31 uur: RUSTSTAND INTERNAZIONALE – BOLOGNA 1-1

21.31 uur: RODE KAART NEC – CAMBUUR
Negen tegen tien! Rens van Eijden van NEC mag gaan douchen. Hij krijgt zijn tweede gele kaart na een overtreding op Jodi Lukoki.

21.27 uur: RODE KAART NEC – CAMBUUR
Tien tegen tien! Marcel Ritzmaier wordt van het veld gestuurd met zijn tweede gele kaart! Nog vijf minuten te gaan in Nijmegen.

21.27 uur: RODE KAART NEC – CAMBUUR
Ryan Koolwijk laat zich gaan met een kopstoot en wordt van het veld gesturd! Wat een verschrikkelijk domme actie van de middenvelder!

21.25 uur: GOAL REAL SOCIEDAD – REAL MADRID 0-2
Gareth Bale verdubbelt de marge  voor Real Madrid. Hij profiteert optimaal van een slechte uittrap van doelman Claudio Bravo.

21.22 uur: GOAL HERACLES ALMELO - GO AHEAD EAGLES 1-0
Mikhail Rosheuvel breekt de ban in Almelo. Zijn snoeiharde schot laat Go Ahead-doelman Stephan Andersen kansloos, en zet Heracles op koers voor veiligheid.

20.51 uur: GOAL NAC BREDA - FC TWENTE 0-2
Dusan Tadic vergroot de marge met een knappe kopbal na een voorzet van Youness Mohktar.

20.47 uur: RUSTSTAND REAL SOCIEDAD - REAL MADRID 0-1
Vlak voor rust komt Real Madrid op voorsprong dankzij een doelpunt van Asier Illarramendi.

20.45 uur: AFTRAP HERACLES ALMELO - GO AHEAD EAGLES
Opstellingen:
Heracles Almelo: Pasveer; Te Wierik, Schenkeveld, Veldmate, Koenders; Bruns, Bel Hassani, Rienstra; Rosheuvel, Amoah, Linssen.
Go Ahead Eagles: Andersen; Amevor, Vriends, Van der Linden, Schenk; Overgoor, Falkenburg, Turuc; Antonia, Kolder, Houtkoop.

20.45 uur: AFTRAP INTERNAZIONALE - BOLOGNA

20.39 uur: EINDSTAND SPARTA ROTTERDAM – FORTUNA SITTARD 2-3

20.37 uur: EINDSTAND SC HEERENVEEN - PSV 3-0
Een pijnlijk verlies voor PSV op bezoek bij SC Heerenveen. De thuisploeg uit Friesland wint met 3-0, dankzij doelpunten van Bilal Basaçikoglu, Rajiv van La Parra en Alfred Finnbogason.

20.32 uur: RUSTSTAND NEC - SC CAMBUUR 1-1
NEC leek dankzij een goal van Geoffrey Castillion (strafschop) met een voorsprong te gaan rusten, maar Mart Dijkstra voorkwam dat door in de blessuretijd gelijk te maken met een prachtige vrije trap.

20.32 uur: RUSTSTAND NAC BREDA – FC TWENTE 0-1
FC Twente leidt in Breda bij rust met 0-1, maar het is een magere afspiegeling van de krachtsverhoudingen in het Rat Verlegh Stadion

20.31 uur: GOAL NEC – SC CAMBUUR 1-1
De gelijkmaker van Cambuur! Invaller Mart Dijkstra plaatst de bal uit een vrije trap op prachtige wijze in de kruising

20.30 uur: GOAL SC HEERENVEEN – PSV 3-0
Alfred Finnbogason ontwijkt de buitenspelval en omspeelt doelman Jeroen Zoet. De 3-0 maken is daarna een eenvoudig klusje. Een pijnlijke nederlaag dreigt voor PSV.

20.24 uur: GOAL NAC BREDA – FC TWENTE 0-1
Dominerend FC Twente gaat verdiend aan de leiding in Breda. Andreas Bjelland ziet zijn kopbal na een corner via Felipe Gutiérrez in het doel van NAC verdwijnen.

20.22 uur: EINDSTAND BORUSSIA DORTMUND - VFL WOLFSBURG 2-1
Borussia Dortmund versterkt de tweede positie met een nipte en moeizame zege op VfL Wolfsburg.

20.21 uur: GOAL SC HEERENVEEN – PSV 2-0
Het lijkt beslist in Heerenveen, als Rajiv van La Parra met buitenkant rechts de 2-0 tegen de touwen schiet. PSV-doelman Jeroen Zoet heeft het nakijken.

20.19 uur: EINDSTAND CHELSEA - STOKE CITY 3-0
Chelsea is in ieder geval voor een dag koploper van de Premier League na een regelmatige overwinning op het Stoke City van Erik Pieters. Mohamed Salah, Frank Lampard en Willian waren trefzeker.

LANDGENOTEN: Mede dankzij een doelpunt van Oguzhan Özyakup heeft Besiktas in eigen huis met 2-1 gewonnen van hekkensluiter Kayserispor. Özyakup besliste in de 68ste minuut de wedstrijd door de 2-0 binnen te schieten. Het was zijn vierde doelpunt van dit seizoen.

20.00 uur: AFTRAP REAL SOCIEDAD - REAL MADRID

19.59 uur: GOAL CHELSEA – STOKE CITY 3-0
De punten zijn binnen voor Chelsea. Willian verschalkt Asmir Begovic met een geplaatst schot

19.57 uur: GOAL NEC – SC CAMUUR 1-0
Goal! Castillion schiet de strafschop zelf raak en helpt NEC aan de leiding in een cruciaal duel.

19.57 uur: NEC – SC CAMBUUR
Strafschop NEC! Scheidsrechter Reinold Wiedemeijer wijst naar de stip na een duw van Wout Droste in de rug van Geoffrey Castillion.

19.54 uur: EINDSTAND CHIEVO - HELLAS VERONA 0-1
Met zijn zestiende goal van het seizoen bezorgt Luca Toni Hellas de zege in de Veronese derby.

19.50 uur: GOAL CHELSEA – STOKE CITY 2-0
Wat een mazzel voor Frank Lampard! Asmir Begovic keert zijn strafschop, maar in de rebound treft de routinier alsnog doel. De wedstrijd lijkt gespeeld.

19.49 uur: EINDSTAND BARCELONA - REAL BETIS SEVILLA 3-1
Mede dankzij twee doelpunten van Lionel Messi, die zijn tweehonderdste wedstrijd in Camp Nou speelde, wint Barcelona met 3-1 van Real Betis Sevilla.

19.45 uur: AFTRAP NAC BREDA - FC TWENTE
Opstellingen:
NAC: Ten Rouwelaar; De Roover, Drost, Kwakman, Bodor, Swerts, Matic, Hadouir; Sarpong, Poepon, Hooi.
FC Twente: Marsman; Breukers, Martina, Bjelland, Schilder; Gutiérrez, Ebecilio, Tadic; Mokhtar, Børven en Promes

19.45 uur: AFTRAP NEC - SC CAMBUUR
Opstellingen:
NEC: Gentenaar; Vermijl, Van Eijden, Nielsen, Leiwakabess;, Koolwijk, Rieks, Conboy; Castillion, Higdon, Jahanbakhsh.
SC Cambuur: Nienhuis; Droste, Van Boxel, Van der Laan, Pereira; El Makrini, Ritzmaier, Van Moorsel; Lukoki, Barto, Manu.

19.40 uur: GOAL BARCELONA – REAL BETIS SEVILLA 3-1
Lionel Messi mist een strafschop na een handsbal van Real Betis Sevilla. Doelman Adán treedt reddend op, maar uit de rebound maakt Messi er alsnog 3-1 van.

19.33 uur: RUSTSTAND SC HEERENVEEN - PSV 1-0
Halverwege staat SC Heerenveen op een 1-0 voorsprong tegen PSV, dankzij een doelpunt van Bilal Basaçikoglu. PSV heeft het erg lastig in Friesland.

19.24 uur: GOAL BARCELONA – REAL BETIS SEVILLA 2-1
Barcelona mag niet lang genieten van zijn 2-0 voorsprong, want Rúben Castro schiet de aansluitingstreffer tegen de touwen.

19.22 uur: GOAL BARCELONA – REAL BETIS SEVILLA 2-0
Jordi Figueras ontpopt zich tot de schlemiel bij Real Betis Sevilla. De verdediger die in de eerste helft al een strafschop veroorzaakte, onderschept nu een steekbal, maar glijdt de bal achter zijn eigen doelman.

19.18 uur: RUSTSTAND BORUSSIA DORTMUND - VFL WOLFSBURG 0-1
Wolfsburg leidt in Dortmund dankzij een doelpunt van Ivica Olic, die de geblesseerde Bas Dost vervangt. De lat hield Olic tot twee keer toe van zijn tweede doelpunt af

19.17 uur: RUSTSTAND CHELSEA - STOKE CITY 1-0
Chelsea is een stuk beter dan Stoke, maar drukte dat overwicht pas uit met een doelpunt. Mohamed Salah was trefzeker namens de Londenaren.

19.15 uur: GOAL SC HEERENVEEN – PSV 1-0
SC Heerenveen komt thuis tegen PSV op voorsprong. Bilal Basaçikoglu ziet zijn eerste schot gekraakt door Jetro Willems, maar schiet in tweede instantie raak.

19.01 GOAL CHELSEA – STOKE CITY 1-0
Mohamed Salah helpt Chelsea aan de leiding. De Egyptenaar schiet tegendraads raak na een lage voorzet van Nemanja Matic.

19.00 uur: SC HEERENVEEN - PSV
Karim Rekik pakt een gele kaart door een overtreding op Alfred Finnbogason en is daardoor volgende week geschorst in de topper tegen Feyenoord.

18.55 uur: OPSTELLINGEN NAC BREDA – FC TWENTE
Trainer Michel Jansen heeft de opstelling van FC Twente voor het bezoek aan NAC Breda flink gewijzigd. Door de schorsing van Rasmus Bengtsson verhuist Cuco Martina naar het centrum en speelt Tim Breukers als rechtsback. Robbert Schilder krijgt op links de voorkeur boven Dico Koppers. Wout Brama begint op de bank, waardoor er voor Dusan Tadic een plek vrijkomt op '10' en Youness Mokhtar in de voorhoede staat. Torgeir Børven vervangt de geschorste Luc Castaignos.
Opstelling NAC: Ten Rouwelaar; De Roover, Drost, Kwakman, Bodor, Swerts, Matic, Hadouir; Sarpong, Poepon, Hooi.
Opstelling FC Twente: Marsman; Breukers, Martina, Bjelland, Schilder; Gutiérrez, Ebecilio, Tadic; Mokhtar, Børven en Promes.

18.49 uur: EINDSTAND PARIS SAINT-GERMAIN - STADE REIMS 2-0
Edinson Cavani en Aissa Mandi (twee eigen doelpunten) hielpen PSG, waar Gregory van der Wiel meedeed, aan een moeiteloze overwinning

18.48 uur: RUSTSTAND CHIEVO - HELLAS VERONA 0-0

18.46 uur: RUSTSTAND BARCELONA - REAL BETIS 1-0
Barça leidt met 1-0 dankzij een benutte strafschop van Lionel Messi.

18.45 uur: AFTRAP SC HEERENVEEN - PSV
Opstellingen:
SC Heerenveen: Nordfeldt; Marzo, Kum, Kruiswijk, Van Aken; Van den Berg, De Roon, Van Anholt; Sinkgraven, Finnbogason en Basacikoglu.
PSV: Zoet; Arias, Zanka, Rekik, Willems; Park, Hiljemark, Maher; Ruiz, Locadia, Narsingh

18.30 uur: AFTRAP CHELSEA - STOKE CITY
Fernando Torres begint ondanks de kritiek van José Mourinho aan zijn adres in de basis tegen Stoke City, waar Erik Pieters zoals gebruikelijk de linksback is. John Guidetti zit op de bank bij The Potters.
Opstelling Chelsea: Cech; Ivanovic, Cahill, Terry, Azpilicueta; Lampard, Matic; Schurrle, Willian, Salah, Torres.
Opstelling Stoke: Begovic; Cameron, Shawcross, Wilson, Pieters; Odemwingie, Whelan, Palacios, Nzonzi, Arnautovic; Crouch.

18.30 uur: AFTRAP BORUSSIA DORTMUND - VFL WOLFSBURG
Bas Dost ontbreekt vanwege een blessure bij VfL Wolfsburg, dat bij een zege op Dortmund goede zaken kan doen in de strijd om een Champions League-ticket. Bij de thuisclub ontbreekt doelman Roman Weidenfeller vanwege een lichte blessure. Mitchell Langerak is zijn vervanger.

18.23 uur: EINDSTAND MVV MAASTRICHT - ACHILLES'29 3-0
MVV Maastricht wint thuis eenvoudig van Achilles'29, dankzij doelpunten van Mark Veldmate, Sven Braken en Bryan Smeets.

18.15 uur: GOAL BARCELONA – REAL BETIS SEVILLA 1-0
Alexis Sánchez wordt in het strafschopgebied gehaakt door Jordi Figueras. Lionel Messi schiet de strafschop probleemloos binnen.

18.00 uur: OPSTELLINGEN SC HEERENVEEN – PSV
Memphis Depay (hamstringblessure) en Stijn Schaars (knie) ontbreken bij PSV en worden vervangen door respectievelijk Luciano Narsingh en Adam Maher. Mathias 'Zanka' Jörgensen neemt de plaats in de van de geschorste Jeffrey Bruma. Aan Friese zijde staat Joost van Aken voor het eerst in de basis.
SC Heerenveen: Nordfeldt; Marzo, Kum, Kruiswijk, V. Aken; V/d Berg, De Roon, V. Anholt; Sinkgraven, Finnbogason en Basacikoglu.
PSV: Zoet; Arias, Zanka, Rekik, Willems; Park, Hiljemark, Maher; Ruiz, Locadia en Narsingh.

18.00 uur: AFTRAP BARCELONA - REAL BETIS

18.00 uur: AFTRAP CHIEVO - HELLAS VERONA

17.54 uur: EINDSTANDEN PREMIER LEAGUE
Aston Villa – Fulham 1-2
Cardiff City - Crystal Palace 0-3
Hull City - Swansea City 1-0
Newcastle United - Manchester United 0-4
Norwich City - West Bromwich Albion 1-0

17.51 uur: EINDSTAND ATLÉTICO MADRID – VILLARREAL 1-0
Atlético Madrid heeft zonder al te zware inspanning drie punten gepakt tegen Villarreal.

17.50 uur: RUSTSTAND PARIS SAINT-GERMAIN - STADE REIMS 1-0

LANDGENOTEN: Ricardo Moniz heeft ook zijn tweede wedstrijd als trainer van Legia Gdansk gewonnen. De treffer van Maciej Makuszewski in de 86ste minuut was genoeg om Zaglebie Lubin te verslaan. Door de overwinning staat Legia weer bij de eerste acht, die onderling gaan uitmaken wie er Pools kampioen wordt.

17.22 uur: EINDSTANDEN BUNDESLIGA
Bayern München lijdt zijn eerste competitienederlaag van het seizoen tegen het FC Augsburg van Paul Verhaegh!
VfB Stuttgart - SC Freiburg 2-0
Werder Bremen - Schalke 04 1-1
1. FC Nürnberg - Borussia Mönchengladbach 0-2
FC Augsburg - Bayern München 1-0
Eintracht Frankfurt - FSV Mainz 05 2-0

17.21 uur: GOAL NEWCASTLE UNITED – MANCHESTER UNITED 0-3
De punten zijn binnen voor United! Javier Hernández tikt van dichtbij binnen na een assist van Shinji Kagawa.

17.06 uur: GOAL NEWCASTLE UNITED – MANCHESTER UNITED 0-2
Goal Juan Mata! De Spanjaard maakt zijn tweede doelpunt van de wedstrijd na een fraaie kapbeweging.

17.00 uur: AFTRAP PARIS SAINT-GERMAIN – STADE REIMS
PSG-trainer Laurent Blanc heeft zijn ploeg flink aangepast met oog op de return tegen Chelsea in de Champions League. Gregory van der Wiel is een van diegenen die ervan profiteert. De rechtsback maakt na een kleine maand aan de zijlijn met knieklachten zijn rentree in de Parijse hoofdmacht. Onder anderen Ezequiel Lavezzi, Thiago Motta en Maxwell beginnen op de bank.

16.49 uur: RUSTSTANDEN PREMIER LEAGUE
Aston Villa - Fulham 0-0
Cardiff City - Crystal Palace 0-1
Hull City - Swansea City 1-0
Newcastle United - Manchester United 0-1
Norwich City - West Bromwich Albion 1-0

Dankzij een mooie vrije trap van Juan Mata staat Manchester United op bezoek bij Newcastle United voor. Ook Crystal Palace en West Bromwich Albion hebben na de eerste helft een voorsprong tijdens hun uitduels met respectievelijk Cardiff City en Norwich City. Hull City gaat thuis tegen Swansea City ook rusten met het zicht op een overwinning.

16.46 uur: RUSTSTAND ATLÉTICO MADRID - VILLARREAL 1-0
Halverwege leidt koploper Atlético Madrid dankzij een rake kopbal van Raúl García.

16.38 uur: GOAL NEWCASTLE UNITED - MANCHESTER UNITED 0-1
Juan Mata is los. Een week na zijn eerste doelpunt namens Manchester United is hij opnieuw trefzeker. De Spanjaard krult een vrije trap heerlijk binnen.

16.18 uur: RUSTSTANDEN BUNDESLIGA
VfB Stuttgart - SC Freiburg 0-0
Werder Bremen - Schalke 04 1-1
1. FC Nürnberg - Borussia Mönchengladbach 0-1
FC Augsburg - Bayern München 1-0
Eintracht Frankfurt - FSV Mainz 05 0-0

Gertjan Verbeek kijkt als trainer van 1. FC Nürnberg halverwege tegen een achterstand aan tijdens het thuisduel met Borussia Mönchengladbach. Hetzelfde geldt voor kampioen Bayern München op bezoek bij FC Augsburg. Eljero Elia en Klaas-Jan Huntelaar zoeken met een 1-1 stand de kleedkamers op bij het duel tussen Werder Bremen en Schalke 04.

16.14 uur: GOAL ATLÉTICO MADRID - VILLARREAL 1-0
Volledig vrijstaand kopt Raúl García de thuisclub op voorsprong in Estadio Vicente Calderón.

16.01 uur: GOAL FC AUGSBURG - BAYERN MÜNCHEN 1-0
Kampioen Bayern München - dat aantreedt met een B-team - komt na ruim een half uur op achterstand dankzij een doelpunt van Sascha Mölders.

16.00 uur: AFTRAP PREMIER LEAGUE
Aston Villa - Fulham
Cardiff City - Crystal Palace
Hull City - Swansea City
Newcastle United - Manchester United
Norwich City - West Bromwich Albion

Maar liefst drie Nederlanders aan de aftrap bij Aston Villa – Fulham. Bij de thuisploeg staan Ron Vlaar en Leandro Bacuna in de basis, terwijl bij Fulham John Heitinga in de basis staat. Op bezoek bij Hull City begint Swansea City met Michel Vorm en Jonathan de Guzman. Newcastle United treedt met Vurnon Anita en Luuk de Jong aan tegen Manchester United, waar Alexander Büttner naar de bank is verwezen. Bij Norwich City zit Ricky van Wolfswinkel op de bank.

16.00 uur: AFTRAP ATLÉTICO MADRID - VILLARREAL

15.48 uur: GOAL 1. FC NÜRNBERG - BORUSSIA MÖNCHENGLADBACH 0-1
Juan Arango opent uit een vrije trap de score namens de bezoekers.

15.39 uur: EINDSTAND MANCHESTER CITY - SOUTHAMPTON 4-1
Manchester City wint ruim van Southampton.

15.30 uur: AFTRAP BUNDESLIGA
VfB Stuttgart - SC Freiburg
Werder Bremen - Schalke 04
1. FC Nürnberg - Borussia Mönchengladbach
FC Augsburg - Bayern München
Eintracht Frankfurt - FSV Mainz 05

Arjen Robben krijgt rust bij Bayern München en zit op bezoek bij FC Augsburg, waar Paul Verhaegh wel een basisplaats heeft, niet in de wedstrijdselectie. Op bezoek bij Werder Bremen start Klaas-Jan Huntelaar vanaf het begin bij Schalke 04. Gertjan Verbeek neemt het met 1. FC Nürnberg op tegen Borussia Mönchengladbach, waar Roel Brouwers start. Voor Huub Stevens wacht een cruciale degradatiekraker tegen SC Freiburg.

15.27 uur: GOAL MANCHESTER CITY - SOUTHAMPTON 4-1
Stevan Jovetic kan een voorzet van Jésus Navas eenvoudig intikken en stelt daarmee de zege van Manchester City veilig.

14.33 uur: GOAL MANCHESTER CITY - SOUTHAMPTON 3-1
Manchester City slaat toe in de extra tijd voor rust. Edin Dzeko kopt een voorzet van Aleksandar Kolarov tegen de touwen.

14.30 uur: GOAL MANCHESTER CITY - SOUTHAMPTON 2-1
Samir Nasri rondt een geweldige aanval van Manchester City vlak voor rust af met een droge schuiver. Assistgever David Silva staat echter buitenspel als hij de bal ontvangt.

14.21 uur: GOAL MANCHESTER CITY - SOUTHAMPTON 1-1
Jack Cork gaat in het strafschopgebied over de knie bij Manchester City-verdediger Pablo Zabaleta. De daarop volgende penalty wordt in de hoek geschoten door Rickie Lambert, al kwam Joe Hart er dichtbij.

14.09 uur: MANCHESTER CITY - SOUTHAMPTON
Een pijnlijke aftocht voor Southampton-spits Jay Rodriguez, die op een brancard van het veld gaat en zelfs even aan de beademing moest. Hij loopt ogenschijnlijk een zware knieblessure op en daarmee staat deelname aan het WK voor hem op de tocht. Bij het oefenduel met Denemarken in maart behoorde hij nog tot het keurkorps van de Engelse bondscoach Roy Hodgson.

13.48 uur: GOAL MANCHESTER CITY - SOUTHAMPTON 1-0
Een geweldige start voor Manchester City, want binnen drie minuten staat de thuisclub op voorsprong. Yaya Touré benut een strafschop, die werd toegekend na een overtreding van José Fonte op Edin Dzeko.

13.45 uur: AFTRAP MANCHESTER CITY - SOUTHAMPTON
In het City of Manchester Stadium gaat de 33ste speelronde van de Premier League van start. Thuisclub Manchester City strijdt om het kampioenschap, terwijl Southampton - waar Jos Hooiveld op de bank begint - in de laatste wedstrijden niets meer te winnen of verliezen heeft.

Voor alle uitslagen en doelpuntenmakers van de bovenstaande competities kunt u terecht in het VI Matchcenter. Ook bieden wij een overzicht van al het Voetbal op TV.
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.