VfL Wolfsburg wint dankzij gouden invalbeurt Caligiuri

VfL Wolfsburg heeft de midweekse winstpartij tegen PSV (2-0) een aardig vervolg kunnen geven in de Bundesliga. Op bezoek bij Darmstadt 98 gingen spits Bas Dost en zijn ploeggenoten er dankzij invaller Daniel Caligiuri met de nipte 1-0 overwinning vandoor.

Met de fraaie zege van woensdagavond in het Champions League-duel met PSV nog vers in het geheugen en in de benen toog Wolfsburg naar Darmstad 98. Het nakaarten was pas in de 78ste minuut echt voorbij, toen het enige doelpunt van de middag te noteren viel.

Koud drie minuten in het veld was het Daniel Caligiuri die de enige treffer van de middag liet aantekenen. Daarmee bezorgde de Duits-Italiaanse linkerflankspeler zijn ploeg de vijfde zege van het seizoen. Daarmee komen Die Wölfe op achttien punten uit tien competitiewedstrijden. Dat is momenteel goed voor een vierde plaats met twaalf punten achterstand op de nog foutloze koploper Bayern München.