VfL Wolfsburg wil oplossing problemen Bazoer niet zijn

Reacties

Riechedly Bazoer hoeft niet te rekenen op de medewerking van VfL Wolfsburg, dat een voortijdige terugkeer van de huurling op voorhand van de hand wijst.

VfL Wolfsburg wil oplossing problemen Bazoer niet zijn

De 22-jarige Bazoer is bij FC Porto nog immer verbannen uit de A-selectie. Ook deze week moest hij zich weer melden bij het tweede team. Eind november zette trainer Sergio Conceição de voormalig Ajacied op het tweede plan vanwege een gebrek aan discipline.

Een oplossing op korte termijn dient zich nog niet aan. Een voortijdig einde aan zijn tijdelijke verblijf bij FC Porto werd in Portugal gezien als een uitweg. Maar VfL Wolfsburg, dat op de hoogte is van de problemen, is niet van plan de middenvelder na de winterstop weer te verwelkomen. 'Nee, dat gaat niet gebeuren', is technisch directeur Jörg Schmadtke in Duitse media duidelijk.

Bazoer staat nog tot medio 2021 onder contract bij VfL Wolfsburg, dat in januari 2017 de zesvoudig Oranje-international overnam van Ajax. Mede door een schouderblessure heeft hij bij FC Porto pas vijf duels gespeeld.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.