Vervelende wedstrijd voor Vermeer: drie schoten, drie keer raak

Reacties

Kenneth Vermeer heeft in de nacht van zondag op maandag weinig plezier beleefd aan zijn optreden voor Los Angeles FC. Drie keer schoot Seattle Sounders tussen de palen en ook alle drie de keren was het raak.

Vervelende wedstrijd voor Vermeer: drie schoten, drie keer raak
© Pro Shots
Seattle Sounders
Seattle Sounders
3 - 1
Los Angeles
Los Angeles

Vermeer werd vorige week ook al twee keer geklopt in de derby tegen Los Angeles Galaxy, nadat het duel met Philadelphia Union al in 3-3 was geëindigd. Tijdens de vierde speelronde van het nieuwe MLS-seizoen kwamen daar andermaal drie tegentreffers bij, waardoor Seattle na vier duels nu op vier punten staan.

Na elf minuten was het voor de eerste keer raak, toen Vermeer aan de grond genageld stond bij een zondaggsschot van Raúl Ruidiaz (foto). Vlak na rust sloeg Jordan Morris twee keer toe. Bij de eerste goal deed de Amerikaan dat op aangeven van Nicolás Lodeiro. Vermeer kwam bij die 2-0 wel erg ver zijn doel uit.

Na de tweede van Morris deed Diego Rossi nog wel iets terug namens Los Angeles, maar de tweede nederlaag op rij is een feit. En daar baalt trainer Bob Bradley van, die vond dat Vermeer in de fout ging bij de 2-0. 'We begonnen nog oké, maar daarna kregen we een slechte goal tegen en zag je dat de koppies gingen hangen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer MLS
Meer over MLS
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.