Vervanger van Room aantrekken geen noodzaak voor Vitesse

Reacties

Vitesse heeft geen haast met het aantrekken van een vervanger van de naar PSV vertrokken Eloy Room. Met doelmannen Remko Pasveer, Jeroen Houwen en Michael Tørnes heeft trainer Henk Fraser genoeg keus.

Vervanger van Room aantrekken geen noodzaak voor Vitesse

'Ik sta wel open voor de komst van iemand met dezelfde kwaliteiten, maar heb ook vertrouwen in Tørnes en Houwen', sprak Fraser. 'Tørnes is een vechter, daar houd ik van. En Houwen is gewoon kwaliteit. Als ik dat niet gevonden had, zou ik direct tegen Mo Allach (technisch directeur, red.) hebben gezegd dat hij een vervanger moest halen.'

Milot Rashica was de opvallendste afwezige bij Vitesse tijdens de laatste training in aanloop naar het uitduel met Roda JC Kerkrade van vrijdagavond. De aanvaller kampt met buikklachten. Fraser denkt echter dat de koploper in Kerkrade gewoon over de buitenspeler kan beschikken.

'Daar ga ik wel vanuit', reageerde de oefenmeester. 'Ik kan nu niet zeggen dat hij er tegen Roda niet bij is. Hij had last van zijn darmen en trainde uit voorzorg niet mee. Je wilt ook niet hebben dat hij de rest van de selectie aansteekt.'

Fraser is van plan tegen Roda vast te houden aan de basiself die afgelopen weekend NAC met 4-1 opzij zette. Dat betekent dat onder anderen Matt Miazga en Luc Castaignos opnieuw op de bank beginnen.

Bekijk hier de samenvatting van Vitesse - NAC Breda.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.