Vertrek van middenvelder Donald bij Roda JC Kerkrade nabij

Middenvelder Mitchell Donald (25) van Roda JC Kerkrade hoopt uiterlijk komende zomer een nieuwe club gevonden te hebben. De ex-Ajacied is bezig aan zijn derde en laatste contractjaar bij de Limburgers.

Vertrek van middenvelder Donald bij Roda JC Kerkrade nabij

Hoewel hij een vaste waarde is in de hoofdmacht, kreeg hij nog geen voorstel tot contractverlenging. Volgens zaakwaarnemer Mustapha Nakhli is dat geen groot probleem voor Donald. 'Mitchell is toe aan een nieuwe uitdaging', weet de begeleider.

'Hij is bezig aan een goed seizoen en heeft nu ook de leeftijd om een volgende stap te maken. Voor een mooie club staat Mitchell zeker open, nu of anders in de zomer. Over belangstelling heeft hij niet te klagen', aldus Nakhli in gesprek met Voetbal International.

Het Spaanse Real Valladolid is één van de clubs die Donald serieus volgen. Nakhli wil niet op namen ingaan. 'Ik kan alleen zeggen dat er interesse is vanuit Nederland, Engeland, Spanje en België. Een aantal clubs heeft zich inmiddels ook bij mij gemeld, maar vooralsnog is er niks concreet en richt Mitchell zich volledig op Roda.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen