Vertessen zit in de wachtkamer

Reacties

Yorbe Vertessen wacht in Berlijn op vrijgave van PSV. De 23-jarige Belg kan tot medio 2028 tekenen bij Union Berlin, maar PSV lijkt de deal waarmee ongeveer vijf miljoen euro is gemoeid on hold te hebben gezet.

Vertessen zit in de wachtkamer
© Pro Shots

Vertessen is maandagochtend medisch gekeurd bij Union Berlin, de verhuisdozen zijn gepakt en vandaag zou de aanvaller bij zijn nieuwe club een vierjarig contract ondertekenen. Dat dit toch nog niet is gebeurd, komt omdat PSV de aanvaller nog niet vrij heeft gegeven.

Dit lijkt alles te maken te hebben met de nieuwe teleurstelling die Noa Lang en PSV te verwerken hebben gekregen. De buitenspeler stond afgelopen weekend voor het eerst sinds lange tijd weer in de basis. Maar in het duel met Almere City moest Lang na 66 minuten geblesseerd van het veld. Waar het eerst nog op kramp leek, werd de latere vrees op erger door onderzoek bewaarheid. Lang heeft opnieuw een bovenbeenblessure die hem lang aan de kant zal houden.

PSV lijkt op zoek naar een vervanger, ook omdat Vertessen al naar Berlijn was afgereisd om de transfer af te ronden. De vleugelspits zit dus nu in de wachtkamer in de hoop dat zijn oude club die vervanger snel heeft gevonden. De entourage van de speler meldt dat zij ervan uitgaan dat PSV Vertessen alsnog snel vrijgeeft. Zij menen dat de blessure van Lang niets met de eventuele transfer van de Belg naar Union te maken heeft.

Vertessen heeft zich naar hun mening altijd coöperatief opgesteld en op het laatst nog voldaan aan de wens van PSV om de duels met Feyenoord en Almere City nog beschikbaar te zijn. Daarna kreeg de vleugelaanvaller volgens het kamp Vertessen akkoord om naar Berlijn te gaan en de deal af te ronden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.