Versterking onderweg vanuit Italië: VVV krijgt er een Griek bij

Reacties

Eredivisie-topscorer Georgios Giakoumakis kan spoedig een landgenoot verwelkomen bij VVV-Venlo. Ascoli meldt dat het Christos Donis voor de rest van het seizoen verhuurt aan de Limburgers.

Versterking onderweg vanuit Italië: VVV krijgt er een Griek bij
© Pro Shots

VVV heeft nog geen melding gemaakt van de op handen zijnde transfer, maar de aankondiging van Ascoli laat aan duidelijkheid weinig te wensen over. Na Kristopher Da Graca en de van FC Utrecht gehuurde Leon Guwara mag trainer Hans de Koning nu de derde nieuweling van deze winter verwelkomen.

Donis is een 26-jarige middenvelder en voormalig jeugdinternational. Dit seizoen kwam de Griek slechts vijf keer in actie in de Serie B, waardoor Ascoli bereid was hem te verhuren. Vorig seizoen was Donis echter nog gewoon basisspeler bij Panathinaikos, waarvoor hij in totaal 137 officiële duels speelde.

Helemaal onbekend met het Nederlandse voetbal is Donis niet. Tussen 2013 en 2015 speelde hij bij Panathinaikos onder trainer Yannis Anastasiou (oud-speler van Roda JC, Ajax en Sparta) en de laatste jaren speelde hij zowel Europees als vriendschappelijk al tegen Ajax, AZ, Feyenoord en PSV.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer VVV-Venlo
Meer over VVV-Venlo
Meer G. Giakoumakis
Meer over G. Giakoumakis
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.