Verrassing voor Liverpool-fan, Gerets vist erop los

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Verrassing voor Liverpool-fan, Gerets vist erop los

• Een stevige discussie over wiskunde, een meningsverschil over de Griekse mythologie en hoongelach over een verkeerde Engelse uitspraak. Het zijn zomaar wat voorbeelden van dingen die kunnen gebeuren tijdens de Griekse bekerfinale. De Griekse voetbalbond laat namelijk alleen scholieren toe in het stadion. Die beslissing is genomen naar aanleiding van de hevige rellen tijdens de wedstrijd PAOK – Olympiakos in de halve finale van het bekertoernooi.

'Ik heb twee zonen en vier kleinkinderen. Als die hier komen, is het genieten: Opa, gaan we vissen?'
• Door een lichte hersenbloeding kwam er een voortijdig einde aan de succesvolle trainersloopbaan van Eric Gerets (zeven titels in vijf verschillende landen). Maar de voormalig PSV'er geniet van zijn leven. (Het Laatste Nieuws)

Liverpool-fan Liamie Marum raakte zijn telefoon kwijt tijdens het feest op Anfield Road na de fabelachtige comeback van Liverpool tegen Borussia Dortmund (4-3). Een steward vond het mobieltje en gaf het terug aan Liamie, die vervolgens de verrassing van zijn leven kreeg toen hij zijn foto's bekeek.


• Newcastle United neemt het zaterdag in eigen huis op tegen Swansea City. Leroy Fer laat op Twitter blijken enorm uit te kijken naar die wedstrijd, omdat hij het opneemt tegen zijn goede vriend Vurnon Anita. De roots van beide spelers liggen in Curaçao.

Why always me?! Eens een kwajongen, altijd een kwajongen. Mario Balotelli heeft donderdag wat kattenkwaad uitgehaald. De spits van AC Milan, die nog zeven duels de tijd heeft om een langer verblijf af te dwingen, zag immers hoe de nieuwe trainer Cristian Brocchi bij trainingen het gebruik van een drone introduceerde. Daarop heeft het enfant terrible bij wijze van grap geprobeerd het projectiel met een bal uit de lucht te trappen. De pogingen bleken niet succesvol. Als dat wel zo was geweest, was het dit seizoen zo ongeveer de eerste welgemikte trap van Super Mario geweest. (Corriere della Sera)

• Liverpool-manager Jürgen Klopp zorgt niet alleen tijdens de wedstrijden van Liverpool voor leuke beelden. Ook zijn analyse is inmiddels veelbesproken.

• De schitterende comeback van Liverpool in het Europa League-duel met Borussia Dortmund is voorbij gegaan aan een van de meest fanatieke fans van de club in Engeland. De reden: Michael moest bij de bevalling van zijn vrouw zijn. Om zijn twee liefdes toch te combineren had Michael een oplossing. Hij noemde zijn zoon Dejan. Inderdaad, naar matchwinner Dejan Lovren.

• Hij baarde ooit opzien met een schitterende goal in de halve finale van de Champions League, deed ooit een hondje na bij het vieren van een doelpunt en is vandaag 45 jaar oud geworden. Finidi George, exotische rechtsbuiten van het succesvolle Ajax uit de jaren negentig.

• Moussa Dembélé en Jan Vertonghen aan de leugendetector.

'Anders wordt de Engelse competitie de NBA van het voetbal.'
• Duidelijke woorden van Javier Tebas, de preses van de Spaanse profliga. Hij vreest dat er in Europa een financiële kloof zal ontstaan als gevolg van de enorme tv-gelden die de Engelse clubs binnenharken. Vooralsnog is daar met vier van de acht ploegen in de halve finales van de Europa League en de Champions League in ieder geval nog geen sprake van. (BBC)

• Om als een ware spierbundel op foto's te verschijnen, is hard werken een vereiste. Cristiano Ronaldo toont een inkijkje in de Spartaanse opvoeding van zijn zoontje. Ook als er gescoord wordt, moet er opgedrukt worden! (klik op onderstaand linkje om het betreffende filmpje te zien)

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.