Verrassing in Zwolle: Schreuder op weg naar de uitgang bij PEC

Reacties

Dick Schreuder gaat vertrekken bij PEC Zwolle. De Barnevelder is in gesprek met een club uit het buitenland. Het zou gaan om een club uit Spanje die niet op het hoogste niveau actief is.

Verrassing in Zwolle: Schreuder op weg naar de uitgang bij PEC
© Pro Shots

Schreuder stond op het punt om met PEC zijn tweede volledige seizoen in te gaan, maar dat gaat niet gebeuren. PEC is met de Spaanse club in gesprek en naar verluidt is witte rook dichtbij. Schreuder heeft bij de clubleiding aangegeven open te staan voor de club uit Spanje.

PEC stelde Schreuder in de winterstop van het seizoen 2021/2022 aan, na het vertrek van Art Langeler. Onder leiding van Schreuder zette PEC een indrukwekkende opmars in, maar degradatie kon net niet worden voorkomen. De club wist het afgelopen seizoen wel weer meteen te promoveren naar de Eredivisie.

Omdat Schreuder het afgelopen seizoen aan tal van Eredivisie-clubs werd gelinkt, was het nog maar de vraag of hij met PEC de Eredivisie in zou gaan. Nu dreigt de Spaanse club vlak voor de start van de voorbereiding toch roet in het eten te gooien. PEC werkt ondertussen hard aan een opvolger voor Schreuder.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.