Vermoedelijke opstelling Oranje: vaste waarden terug, Promes linksbuiten

Reacties

De opstelling van het Nederlands elftal zal er voor het Nations League-duel in Bosnië-Herzegovina flink anders uitzien dan in het oefenduel met Mexico.

Vermoedelijke opstelling Oranje: vaste waarden terug, Promes linksbuiten
© Pro Shots
Bosnië-Herzegovina
Bosnië-Herzegovina
0 - 0
Nederland
Nederland

Woensdag gaf bondscoach Frank de Boer, nota bene bij zijn debuut, aan dat hij rekening moest houden met het feit dat er liefst drie interlands op het menu stonden. Daarom speelde een vaste waarde als Frenkie de Jong bijvoorbeeld geen minuut in de 0-1 oefennederlaag.

In de talkshow van VI stonden we zondagochtend stil bij de verwachte basiself. Frenkie de Jong zal terugkeren in de basiself, net als andere vaste waarden als doelman Jasper Cillessen en Daley Blind. Voorin is Luuk de Jong (foto) de vervanger van de geschorste Memphis Depay en is er op links vermoedelijk een plek ingeruimd voor Quincy Promes. Tegen Mexico was Ryan Babel nog basisspeler.

Het grootste twistpunt is de plek naast Georginio Wijnaldum en Frenkie de Jong. Als Oranje net als tegen Mexico aantreedt met de punt naar achteren dan zal Donny van de Beek in de basis starten. Als De Boer kiest voor een variant met de punt naar voren zal controleur Marten de Roon zijn rentree maken.

De vermoedelijke opstelling van Oranje:
Cillessen; Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Blind; Wijnaldum, Van de Beek/De Roon, Frenkie de Jong; Berghuis, Luuk de Jong en Promes.

Bekijk hieronder de hele talkshow:

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.