Vermeer wacht in Brugge nieuwe concurrentiestrijd

Reacties

Kenneth Vermeer is niet bij voorbaat verzekerd van speeltijd bij Club Brugge. De Feyenoord-huurling moet eerst de concurrentiestrijd met de andere nieuwe keeper winnen.

Vermeer wacht in Brugge nieuwe concurrentiestrijd

Trainer Ivan Leko verwelkomde Vermeer, zoals hij twee weken eerder Vladimir Gabulov de hand schudde. De 34-jarige Rus tekende voor anderhalf jaar. Club Brugge heeft zodoende deze maand twee doelmannen gehaald. 'We hadden Vermeer nodig om de concurrentie aan te scherpen. Hij moet ons extra kwaliteit bieden, samen met Gabulov', zei Leko.

De trainer hoopt met de komst van de twee ervaren keepers dat de discussie van voor de winterstop gesloten is. In de eerste competitiehelft was het stuivertje wisselen tussen Ludovic Butelle, Ethan Horvath en Guillaume Hubert.

'We hebben de voorbije maanden veel gesproken over de doelmannenkwestie. Ons plan was om deze winter onze jonge keepers elders speeltijd te laten vergaren en aan de andere kant ervaring binnen te halen', aldus Leko. 'Nu kunnen we hopelijk stoppen over deze kwestie, we hebben stabiliteit nodig.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.