Feyenoord en Club Brugge bevestigen overgang Vermeer

Reacties

Kenneth Vermeer maakt het seizoen af bij Club Brugge. De Belgische club bereikte met Feyenoord een akkoord over de (tijdelijke) overgang van de doelman. Beide clubs bevestigen de deal. 

Feyenoord en Club Brugge bevestigen overgang Vermeer

Club Brugge huurt Vermeer de rest van het seizoen, waarbij een optie tot koop is bedongen. De Belgische topclub kwam terecht bij de 32-jarige Amsterdammer nadat de transfer van de Oekraïense goalie Denys Boyko was afgeketst.

Voor Vermeer is de verhuizing een oplossing voor zijn situatie bij Feyenoord, waar hij ook na de winterstop genoegen moest nemen met een reserverol. De keuze van trainer Giovanni van Bronckhorst voor Brad Jones als eerste doelman deed Vermeer besluiten aan te sturen op een vertrek uit De Kuip.

'Wij begrijpen dat Kenneth op een leeftijd is waarop hij meer uitzicht wil hebben op speeltijd dan bij Feyenoord nu het geval is', toonde technisch directeur Martin van Geel op de Feyenoord-website begrip voor de situatie. 'Kenneth heeft na zijn zware blessure keihard gewerkt om terug te keren op zijn oude niveau en heeft zich altijd opgesteld als een op en top professional. We denken ook aan zijn persoonlijke situatie en bieden hem daarom de kans deze stap te maken.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.