Vermeer maakt met aanvoerdersband rentree onder de lat

Reacties

Goed nieuws voor Kenneth Vermeer. De doelman van Feyenoord maakt woensdagavond in het toernooi om de KNVB-beker tegen AVV Swift zijn rentree onder de Rotterdamse lat.

Vermeer maakt met aanvoerdersband rentree onder de lat

De sluitpost kampte sinds begin augustus met een peesblessure aan zijn rechterhand. Het bleek de volgende tegenslag voor de 31-jarige doelman, die vorig seizoen lang uit de roulatie was vanwege een gescheurde achillespees. Die blessure liep hij toen eveneens in de voorbereiding op. Vermeer stond de hele eerste seizoenshelft langs de kant en moest daarna Brad Jones voor zich dulden bij de Eredivisie-kampioen.

De laatste keer dat de ex-Ajacied onder de lat stond namens het eerste elftal van Feyenoord was in het Eredivisie-duel met AZ op 12 maart van dit jaar omdat Jones geblesseerd was. De club boekte toen een 5-2 thuiszege op de Alkmaarders. Dit was ook zijn enige optreden van het seizoen 2016/17.

Naast Vermeer, die captain is tijdens dit duel, beginnen ook Dylan Vente, Michiel Kramer en Bilal Basaçikoglu in de basis. Karim El Ahmadi, Tonny Vilhena, Steven Berghuis en Nicolai Jørgensen nemen plaats op de Rotterdamse bank.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.