Verloren zoon Dogan keert terug bij TOP Oss

Reacties

TOP Oss voegt Hüseyin Dogan toe aan de selectie. Voor de inmiddels 27-jarige aanvaller betekent het dat hij terugkeert bij de club waar hij in het seizoen 2018/2019 21 keer scoorde.

Verloren zoon Dogan keert terug bij TOP Oss
© Foto: TOP Oss

Sindsdien speelde Dogan bij NAC Breda en FC Istiqlol in Tadzjikistan. In Breda slaagde Dogan er in een chaotische tijd niet in een onomstreden basisspeler te worden, bij Istiqlol speelde hij weinig maar was hij wel actief in de Aziatische Champions League.

Dit seizoen leek Dogan herenigd te worden met trainer Klaas Wels bij MVV Maastricht, maar op het laatste moment liepen de contractonderhandelingen met de Limburgse club spaak. De clubloze Dogan mocht na de transferdeadline nog naar een nieuwe werkgever en verkoos nu een terugkeer naar Oss boven een nieuw buitenlands avontuur.

Sinds afgelopen maandag traint Dogan mee bij de ploeg van trainer Bob Peeters. 'Het voelt goed om terug te zijn', zegt hij op de clubwebsite. Dat hij terugkeert bij TOP Oss is niet helemaal verrassend voor hemzelf. 'Niet alleen nu, maar ook de afgelopen twee jaar had ik nog steeds contact met mensen binnen de club. De lijntjes zijn sinds mijn vertrek altijd wel kort gebleven. Ik hoop dat ik het niveau dat ik hier haalde weer kan halen en dat ik het team kan helpen daar waar het kan. Ik wil weer rendement halen en belangrijk zijn voor het team.'

Spelersprofiel

H. Doğan


Geboortedatum:
22 januari 1994
Leeftijd:
30
Geboorteplaats:
Den Haag
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,76 m
Gewicht:
74 kg
Huidige club:
Scheveningen
Bekijk hier al onze video's
Meer H. Doğan
Meer over H. Doğan
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.