Opmerkelijk statement MVV: komst Dogan na 'onredelijke eis' van de baan

Reacties

MVV Maastricht gaat toch niet in zee met Hüseyin Dogan. De voormalig spits van NAC Breda, Sparta Rotterdam en TOP Oss had met de Limburgers een mondeling akkoord bereikt over een tweejarig contract, maar kwam volgens de club daarna met onredelijke eisen.

Opmerkelijk statement MVV: komst Dogan na 'onredelijke eis' van de baan
© Pro Shots

MVV meldt in een statement op de clubwebsite dat het 'zwaar teleurgesteld is' in de handelwijze van Dogan. 'Waar de speler vrijdag nog mondeling akkoord leek met een tweejarige overeenkomst, kwam hij tijdens het afgelopen weekend plotseling met een voor MVV onredelijke, ongebruikelijke en onaanvaardbare eis (een transfervrij vertrek in de winterstop). MVV wenste daar niet in mee te gaan, waardoor de overstap nu afketst.'

Dat terwijl MVV de 27-jarige aanvaller met diens eigen toestemming vrijdag al presenteerde. Het zetten van de handtekenigen werd op verzoek van Dogan uitgesteld naar maandag en de pers was ook al uitgenodigd voor zijn presentatie. 'De plotselinge eis om transfervrij te kunnen vertrekken in de winterstop gooit nu echter roet in het eten', stelt de Keuken Kampioen Divisie-club. 'Daarmee is een akkoord alsnog van de baan.'

En daar baalt MVV van, want de club was naar eigen zeggen al weken in gesprek met Dogan en was ook bereid om 'financieel de nek uit te steken'. 'Daarvoor werd onder andere ook financiële steun vanuit de donateurs van supportersinitiatief Veer Zien MVV ingezet, omdat MVV ervan overtuigd was dat Dogan een meerwaarde zou zijn voor de club.' Nu moet de club dus verder zoeken naar een nieuwe spits en andere aanwinsten.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer MVV Maastricht
Meer over MVV Maastricht
Meer Keuken Kampioen Divisie
Meer over Keuken Kampioen Divisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.