Verloren zoon Casillas staat voor terugkeer bij Real Madrid

Reacties

Iker Casillas staat vijf jaar na zijn vertrek bij de club voor een terugkeer naar Real Madrid. Volgens Marca zijn de oud-doelman en voorzitter Florentino Pérez het in grote lijnen eens geworden over een hernieuwde samenwerking. 

Verloren zoon Casillas staat voor terugkeer bij Real Madrid
© Pro Shots

Volgens de berichtgeving gaat clubicoon Casillas als adviseur van Pérez aan de slag bij Real. De precieze invulling daarvan moet in de aankomende weken duidelijk worden. Dat de twee de handen ineen slaan is opmerkelijk, want Casillas en Pérez gingen in 2015 niet als vrienden uit elkaar. De legendarische doelman vertrok na 725 wedstrijden voor Real via de achterdeur naar FC Porto.

In Portugal kreeg Casillas in mei 2019 op een training een hartinfarct, waarna er een punt achter zijn actieve loopbaan kwam te staan. Casillas kondigde vervolgens aan dat hij bondsvoorzitter van Spanje wilde worden, maar trok zich vorige maand terug uit de strijd. De oud-doelman legde uit dat het vanwege de coronazorgen momenteel niet de tijd is om tegenover zittend preses Luis Rubiales te gaan staan.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging keert Casillas nu als een verloren zoon terug bij Real. De clubicoon en Pérez hebben de problemen uit het verleden met elkaar uitgesproken en gaan gezamenlijk de toekomst in. Een officieel statement van Real, waarin de terugkeer van Casillas wereldkundig wordt gemaakt, wordt door Marca snel verwacht.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.