Verloren vorm heeft vervelende gevolgen voor Sancho

Reacties

Jadon Sancho maakte afgelopen zomer een toptransfer van Borussia Dortmund naar Manchester United, maar vooralsnog heeft deze overstap hem niet gebracht wat hij ervan verwacht had. Sancho is bij zijn club geen basisspeler en daardoor nu ook zijn plek in de Engelse ploeg verloren.

Verloren vorm heeft vervelende gevolgen voor Sancho
© Pro Shots

Dortmund en United werden het in juli eens over een transfersom van maximaal 95 miljoen euro voor Sancho, die op Old Trafford voor samba op de vleugel moest gaan zorgen. De aanvaller heeft zijn draai bij zijn nieuwe club echter nog niet gevonden en is op zoek naar zijn oude vorm. In de laatste twee competitiewedstrijden van United kwam hij niet in actie; midweeks moest hij het doen met een invalbeurt van een paar minuutjes tegen Atalanta Bergamo.

Sancho komt bij United nauwelijks in het stuk voor en dat heeft nu ook gevolgen voor zijn plek in het nationale elftal. Bondscoach Gareth Southgate heeft donderdagmiddag zijn selectie bekendgemaakt voor de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Albanië en San Marino en Sancho staat niet op de lijst. United-collega Marcus Rashford, die hersteld is van zijn schouderblessure, krijgt de voorkeur.

Naast Sancho zijn ook Emile Smith Rowe (Arsenal), Jesse Lingard en Mason Greenwood (beide Manchester United) opvallende afwezigen in de selectie. Vier punten uit de laatste twee groepswedstrijden is voor Engeland voldoende om zich te kwalificeren voor het WK.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.