Verhuurde Zoet 'zonder twijfel' terug naar Eindhoven

De selectie van PSV ondergaat deze zomer mogelijk een metamorfose. Met doelman Jeroen Zoet keert er in elk geval een bekend gezicht terug in Eindhoven.

Verhuurde Zoet 'zonder twijfel' terug naar Eindhoven

'Er komen wijzigingen in de selectie van PSV, maar welke is nog niet duidelijk', zei technisch manager Marcel Brands tijdens de presentatie van Phillip Cocu als nieuwe trainer.

Naast het afscheid van de gestopte Mark van Bommel vertrekken mogelijk meer spelers uit Eindhoven. Volgens Brands bestaat er belangstelling, maar is nog onbekend waartoe die interesse gaat leiden.

Doelman Boy Waterman, wiens contract afloopt, is waarschijnlijk een van de spelers die bij een andere club onderdak moet vinden. PSV kiest ervoor de aan RKC Waalwijk verhuurde Zoet terug te halen.

'We hebben Jeroen medegedeeld dat hij terugkeert naar PSV. Daar bestaat geen twijfel over', aldus Brands. De 22-jarige goalie leefde eind april nog in onzekerheid over zijn toekomst. Nu is duidelijk dat hij na twee jaar bij RKC in Eindhoven de strijd moet aangaan met Przemyslaw Tyton.

De technisch manager liet verder weten dat PSV geen interesse heeft in Heurelho Gomes. De Braziliaanse doelman, die in 2008 Eindhoven verliet na vier succesvolle jaren, had zelf geopperd graag terug te keren. Ondanks een doorlopend contract heeft Gomes geen perspectieven bij Tottenham Hotspur.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen