Verhitte aanloop naar cruciaal duel Spurs: vuurwerk en extra maatregelen

Reacties

Tottenham Hotspur heeft zich allerminst in alle rust kunnen voorbereiden op het cruciale Champions League-duel met Olympique Marseille. Urenlang vuurwerk verstoorde de nachtrust.

Verhitte aanloop naar cruciaal duel Spurs: vuurwerk en extra maatregelen
© Pro Shots
Olympique Marseille
Olympique Marseille
1 - 2
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur

Olympique Marseille maakt zich op voor de Wedstrijd van het Jaar. Een overwinning op Tottenham in het eigen Vélodrome brengt de Franse ploeg voor het eerst sinds 2012 in de knock-outfase van de Champions League. Een nederlaag van Tottenham in Marseille betekent voor de ploeg van de geschorste Antonio Conte uitschakeling.  

De aanhang van L'OM heeft maandagavond een bijdrage geleverd aan de strijd door bij het hotel van de Londense club uren lang vuurwerk af te steken, met als doel de spelers en staf van Tottenham een gebroken nacht te bezorgen.

De angst was er dat het niet alleen bij het vuurwerk zou blijven. De Franse autoriteiten maakten zich zorgen over de veiligheid van de Tottenham-spelers. Een spoedberaad werd belegd om de extra maatregelen te nemen om de veiligheid te kunnen garanderen.

Tottenham Hotspur waarschuwde zijn fans ook al op te passen voor de vijandige situatie in Marseille en bijvoorbeeld bepaalde delen van de stad te mijden en geen clubuitingen te dragen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

UEFA Champions League

Stand Groep D UEFA Champions League 2022/2023

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Tottenham Hotspur
6
3
2
1
8-6
+2
11
2
Eintracht Frankfurt
6
3
1
2
7-8
-1
10
3
Sporting Lissabon
6
2
1
3
8-9
-1
7
4
Olympique Marseille
6
2
0
4
8-8
0
6
* Actueel tot en met 15 mrt. 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer Tottenham Hotspur
Meer over Tottenham Hotspur
Meer Olympique Marseille
Meer over Olympique Marseille
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.