Verdrietige Suárez krijgt steun van landgenoten en Neymar

Reacties

Het zal even duren voordat Luis Suárez de uitschakeling van Uruguay op de Copa América heeft verwerkt. De spits was de enige die miste in de penaltyreeks, waardoor Peru naar de halve finale gaat.

Verdrietige Suárez krijgt steun van landgenoten en Neymar

Suárez was na afloop in tranen. Zijn landgenoten begeleidden hem naar de catacomben en dat waardeert hij ten zeerste. 'Mijn collega's steunen mij in de moeilijke situatie waar ik me doorheen moet slaan. Ik ben verdrietig en hun steun is essentieel', aldus Suárez tegen El Mundo Deportivo.

Ook Neymar viel Suárez bij. Zijn oude compagnon bij Barcelona toonde Zuid-Amerikaanse warmte voor Suárez op Instagram. 'Kop op, je bent geweldig, broeder. Ik houd van je, vriend', aldus Neymar, die zelf ontbreekt bij halvefinalist Brazilië.

Ondanks de treurnis kan de hoofdrolspeler zelf al kort terugblikken op de uitschakeling. 'Hoewel we hebben verloren met penalty's, is dit een onverdiende nederlaag. Want we waren zoveel beter dan de tegenstander en creëerden veel kansen', aldus Suárez, die veerkracht wil tonen. 'Het is de eerste keer dat mij zoiets overkomt. Nu is het tijd om mijn rug te rechten en verder te gaan.'

Wo 3 jul. 2019

Do 4 jul. 2019

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.