Verdediger Köln kondigt einde carrière aan: spelers houden het niet droog

Reacties

Jonas Hector was niet de enige die het niet droog wist te houden toen hij het einde van zijn carrière bekendmaakte. Het bleek uiteindelijk een emotioneel gebeuren in de kleedkamer van 1. FC Köln.

Verdediger Köln kondigt einde carrière aan: spelers houden het niet droog
© Pro Shots

Hector (32) is kind aan huis bij Köln en speelt al meer dan tien jaar in het eerste elftal van de Duitse club, maar vindt het tijd om te stoppen. Dat nieuws maakte hij in een volle kleedkamer bekend. 'Jonas, het woord is aan jou', vertelde trainer Steffen Baumgart. 'Ik heb dit al besproken met de coach: dit zijn mijn laatste vijf weken. Daarna stop ik met professioneel voetbal', vertelde Hector.

Hector kreeg een daverend applaus, maar er was ook ruimte voor emotie, want niet iedereen hield het droog na het bericht van de ervaren verdediger. Het contract van Hector loopt nog anderhalve maand door, tot 30 juni. Wat hij hierna gaat doen, is nog niet bekend.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.