Verbijsterd Sunderland ziet verdediger 72 dagen te laat aansluiten

Reacties

Papy Djilobodji heeft geen goede beurt gemaakt bij zijn club Sunderland. De 29-jarige Senegalees heeft zich 72 dagen te laat gemeld bij de club om te beginnen aan het seizoen.

Verbijsterd Sunderland ziet verdediger 72 dagen te laat aansluiten

Djilobodji werd door Sunderland vorig seizoen verhuurd aan het Franse Dijon en speelde daar op 19 mei zijn laatste wedstrijd. Vervolgens genoot de verdediger van zijn vakantie. Eind juni werd hij weer bij Sunderland verwacht om de voorbereiding op het seizoen 2018/19 vanaf het begin mee te draaien.

De 29-jarige Djilobodji was echter nergens te bekennen. Ook niet toen Sunderland, dat vorig seizoen degradeerde naar het derde niveau in Engeland, op 4 augustus zijn eerste officiële wedstrijd speelde. Inmiddels hebben The Black Cats er acht duels op zitten en nu heeft Djilobodji dan eindelijk acte de présence gegeven.

Sunderland meldt op de officiële website dat de club juridisch advies ontvangt over de kwestie. Djilobodji heeft immers nog een doorlopend contract tot medio 2020 bij de League One-club. 'We willen onze supporters graag een update geven over Djilobodji. Hij heeft zich bij de club gemeld en ondergaat fitness-testen. Daarna volgt verdere berichtgeving.'

Djilobodji maakte in 2009 de overstap van Senegal naar Europa en speelde achtereenvolgens voor Sénart-Moissy, Nantes, Chelsea, Werder Bremen, Sunderland en Dijon (op huurbasis).

Spelersprofiel

P. Djilobodji


Geboortedatum:
1 december 1988
Leeftijd:
35
Geboorteplaats:
Kaolack
Nationaliteit
Senegal
Lengte:
1,93 m
Gewicht:
82 kg
Huidige club:
Gaziantep FK
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.