Verbeterde verbintenis Veerman duidelijk signaal van Heerenveen

Reacties

SC Heerenveen heeft het contract van Joey Veerman opengebroken en verlengd tot de zomer van 2024. De nieuwe, opgewaardeerde verbintenis is een beloning voor de sterke ontwikkeling die de 21-jarige middenvelder in het eerste seizoen na zijn komst van FC Volendam heeft doorgemaakt.

Verbeterde verbintenis Veerman duidelijk signaal van Heerenveen
© Pro Shots

VI meldde onlangs al dat Heerenveen het contract van Veerman, dat tot medio 2022 liep, wilde openbreken. Het is het antwoord van de Friezen op de toenemende belangstelling voor de middenvelder. Zo leek Feyenoord in een eerder stadium snel concreet te worden, maar bracht de coronacrisis daar verandering in. Club Brugge heeft zijn belangstelling enkele weken geleden al laten doorschemeren richting de speler, maar dat heeft ook nog niet in een voorstel geresulteerd.

'Joey heeft een goed eerste seizoen bij ons gehad. Hij is vanuit de Eerste Divisie bij SC Heerenveen op een hoger niveau gaan spelen, maar paste zich snel aan', zegt technisch manager Gerry Hamstra op de clubwebsite. 'We zijn zeer te spreken over zijn ontwikkeling en denken dat hij bij ons nog meer stappen kan maken. Met het openbreken van zijn contract geven wij een duidelijk signaal af. Wij hebben veel vertrouwen in de verdere ontwikkeling van Joey bij SC Heerenveen.'

Spelersprofiel

J. Veerman


Geboortedatum:
19 november 1998
Leeftijd:
25
Geboorteplaats:
Volendam
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,85 m
Gewicht:
81 kg
Huidige club:
PSV
Nationaal team:
Nederland
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer SC Heerenveen
Meer over SC Heerenveen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.