Verbeek zorgt op eerste dag voor ophef

Reacties

De voorbereiding van VfL Bochum is allesbehalve soepel begonnen. De beschuldigende vinger ging richting trainer Gertjan Verbeek, die zich van geen kwaad bewust was.

Verbeek zorgt op eerste dag voor ophef

Fans en medewerkers van Bochum hadden zich maandag verzameld om de eerste dag van de voorbereiding op het nieuwe seizoen te aanschouwen. Maar ze kwamen bedrogen uit. Ze konden nog net zien hoe de spelers de ballen verzamelden om van het veld te stappen.

De gang van zaken zorgde voor irritatie en teleurstelling, ook bij de clubleiding. Die bleek niet op de hoogte van de beslissing van Verbeek de training een uur eerder te starten. Een woordenwisseling op het veld tussen financieel directeur Wilken Engelbracht en de trainer was daarvan een bewijs. 'Ongelukkig', noemde technisch directeur Christian Hochstätter de gang van zaken.

Verbeek was zich van geen kwaad bewust. 'Ik ben niemand een verklaring schuldig', zei hij tegen de aanwezige pers. 'Ik weet niet wie het gecommuniceerd heeft. We zijn om 13.00 uur samengekomen met de spelers. En toen we klaar waren hebben we een uur getraind. Dat is genoeg voor vandaag.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.