Veldwijk heeft zicht op deelname aan strijd om Afrika Cup

Reacties

Lars Veldwijk ziet zijn naam terug in de voorlopige selectie van Zuid-Afrika voor de strijd om de Afrika Cup. De spits van Sparta Rotterdam kan mogelijk direct na de eventuele finale van de play-offs door.

Veldwijk heeft zicht op deelname aan strijd om Afrika Cup

Veldwijk is met Sparta nog bezig promotie naar de Eredivisie te bewerkstelligen. De 27-jarige spits kan woensdag ten koste van TOP Oss de finale van de play-offs bereiken. Mogelijk wacht hem na de jacht op een plek in de Eredivisie een verlenging van zijn seizoen.

De Zuid-Afrikaanse bondscoach Stuart Baxter heeft Veldwijk opgenomen in de 26-koppige voorselectie. De tweevoudig international is een van de twee spelers die in Nederland zijn geld verdient. Thulani Serero (Vitesse) is de ander. Daarnaast staan namen van twee spelers met ervaring in de Eredivisie op de lijst, te weten Kamohelo Mokotjo en Kermit Erasmus.

De Zuid-Afrikaanse selectie start op 1 juni in Johannesburg met de voorbereiding op de strijd om de Afrika Cup. Er wordt geoefend tegen onder andere Ghana voordat Bafana Bafana op 16 juni afreist naar gstland Egypte. Daar wacht op de 24 juni het groepsduel met Ivoorkust als start van de jacht op de Afrikaanse titel.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.