Veerman terug in basiself van PSV, aanwinst Silva begint op de bank

Reacties

Joey Veerman keert terug in de basiself van PSV. De door Besiktas begeerde middenvelder verschijnt zaterdagmiddag aan de aftrap van de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Aanwinst Fábio Silva begint op de bank.

Veerman terug in basiself van PSV, aanwinst Silva begint op de bank
© Pro Shots
PSV
PSV
2 - 0
Go Ahead Eagles
Go Ahead Eagles

Veerman speelde op 7 januari (0-0 tegen Sparta Rotterdam) voor het laatst vanuit de basiself. Hij krijgt nu de voorkeur boven Érick Gutiérrez op het middenveld. Verder is Luuk de Jong terug in de basiself, nadat hij vorige week met een hoofdblessure uitviel tegen Vitesse en daardoor dinsdag ontbrak tegen FC Emmen. Door de entree van De Jong zit Johan Bakayoko op de bank. De geschorste linksback Mauro Júnior wordt afgelost door Phillipp Mwene. 

PSV won slechts een van de vijf laatste competitieduels en is er dus veel aan gelegen om tegen Go Ahead geen misstap te begaan. De bezoekers uit Deventer zagen woensdag tegen AZ (1-4 nederlaag) een reeks van dertien officiële wedstrijden zonder nederlaag ten einde komen.

Opstelling PSV: Benítez; Teze, Branthwaite, Obispo, Mwene; Sangaré, Ti, Veerman; Simons, De Jong, El Ghazi

Opstelling Go Ahead Eagles: n.n.b.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.