Veerman open over mislukte transfer: 'Je wordt zo weer een huilebalk genoemd'

Reacties

Joey Veerman laat op het veld niets zien van de teleurstelling, maar de afgeketste transfer is de middenvelder van SC Heerenveen nog niet vergeten.

Veerman open over mislukte transfer: 'Je wordt zo weer een huilebalk genoemd'
© Pro Shots

Ondanks de concrete interesse van AZ ging de transferwens van Veerman op de valreep toch niet in vervulling. De vraagprijs van SC Heerenveen was te gortig voor de Alkmaarders, waar eerder ook de middenvelder zijn grote vraagtekens zette bij het Friese standpunt. Bij het sluiten van de markt was de conclusie duidelijk: Veerman bleef spelen in het Abe Lenstra Stadion.

De gang van zaken op de laatste dagen van het zomerse transferwindow blijft nog malen in het hoofd van Veerman. 'Of ik er nog van baal? Ja. Ik weet niet of ik dat mag zeggen, je wordt zo weer een huilebalk genoemd', zei hij tegen de NOS na het 1-1 gelijkspel tegen FC Groningen.

Veerman laat het zijn spel niet beïnvloeden. 'Daar is ook geen twijfel over mogelijk. Wedstrijden spelen is het mooiste wat er is', aldus de middenvelder. De teleurstelling was rond de transferdeadline groot. 'Het gevoel is nu redelijk weg, ik kan er niets aan veranderen. Over vier maanden kijken we wel verder.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.