Veerman direct na Oranje vader geworden van zoontje Frenkie

Reacties

Joey Veerman doet vrijdag niet mee met de training van het Nederlands elftal. De middenvelder is in de nacht van donderdag op vrijdag vader geworden.

Veerman direct na Oranje vader geworden van zoontje Frenkie
© Pro Shots

Na de interland tegen Griekenland (3-0) van donderdag kreeg Veerman te horen dat zijn vriendin Chantalle ieder moment kon bevallen. Kort daarna werd zoontje Frenkie Joe geboren. Opvallend genoeg viel Veerman donderdag in voor Frenkie de Jong. Wegens het heuglijke nieuws zal Veerman zich vrijdag niet melden op de training van bondscoach Ronald Koeman. Hij sluit zaterdag weer aan.

De basisspelers van donderdag ontbraken vrijdag sowieso al op de training van Oranje. Zij werkten wel een hersteltraining af. Ook Nathan Aké deed daar aan mee, maar de komende dagen moet blijken of de in de rust tegen Griekenland uitgevallen verdediger van Manchester City op tijd hersteld is van zijn lichte klachten. De overige spelers van de selectie werkten vrijdag wel een training af.

Na de interland van donderdag tegen Griekenland bereiden de spelers van het Nederlands elftal zich voor op het volgende EK-kwalificatieduel met Ierland van aanstaande zondag. In Dublin wordt er om 20.45 uur afgetrapt.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.