Veerman beloont vertrouwen Van Nistelrooij met openingstreffer

Reacties

Joey Veerman heeft het vertrouwen van zijn trainer Ruud van Nistelrooij zaterdagmiddag binnen het kwartier terugbetaald tegen Go Ahead Eagles. Veerman mocht weer eens in de basis beginnen, en dan nog vanaf zijn favoriete stek op het middenveld. Na een rush tot de punt van het strafschopgebied zorgde hij voor 1-0.

Veerman beloont vertrouwen Van Nistelrooij met openingstreffer
© Pro Shots
PSV
PSV
2 - 0
Go Ahead Eagles
Go Ahead Eagles

Ibrahim Sangaré zette het doelpunt op door een duel met Rashaan Fernandes overtuigend te winnen. De aanval belandde op de rechterflank bij Guus Til, die wachtte op de instormende Veerman. De Volendammer wist geen Eagles-verdediger in zijn buurt en schoot overtuigend raak.

Dat is een welkome opsteker voor PSV, dat stroef uit de winterstop is gekomen en in de competitie al veel averij opliep. De wedstrijd tegen het stugge Go Ahead beloofde een lastige te worden, maar de ban is nu dus al vroeg gebroken in het Philips Stadion. Eerder deze week meldde VI dat Veerman in de belangstelling staat van de Turkse grootmacht Besiktas.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.