Veelbesproken Promes keert bij Ajax terug op de bank

Reacties

Quincy Promes kan zondagmiddag zijn rentree maken in de uitwedstrijd van Ajax tegen ADO Den Haag. De 28-jarige aanvaller is teruggekeerd in de wedstrijdselectie, maar begint nog wel op de bank bij de Amsterdammers.

Veelbesproken Promes keert bij Ajax terug op de bank
© Pro Shots
ADO Den Haag
ADO Den Haag
2 - 4
Ajax
Ajax

Promes heeft een rare week achter de rug. De Ajacied werd vorig weekend gearresteerd vanwege zijn mogelijke betrokkenheid bij een steekpartij afgelopen zomer. Hij werd dinsdag door de politie vrijgelaten, maar hij blijft een verdachte in het onderzoek. Promes wordt verdacht van mishandeling met zwaar lichamelijk letsel als gevolg.

De buitenspeler kwam vorige week zaterdag in de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle voor het laatst in actie en werd woensdag voor het bekerduel met FC Utrecht buiten de selectie gehouden. Hij liet zich in aanloop naar ADO-uit wel weer zien op het trainingsveld en Ten Hag benadrukte dat Promes onschuldig is tot het tegendeel bewezen is.

In de Ajax-opstelling tegen ADO begint Klaas Jan Huntelaar als spits en is er ook plek voor Zakaria Labyad, die samen met Dusan Tadic en Antony voor creatieve impulsen moet zorgen rond Huntelaar. Bekijk hieronder de volledige opstelling.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Poll (gesloten) Wat verwacht jij van ADO Den Haag - Ajax?
  • 11% Zege ADO Den Haag (206 stemmen)
  • 5% Gelijkspel (87 stemmen)
  • 84% Zege Ajax (1.579 stemmen)
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.